Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Volt olyan osztálytársad, aki...

Volt olyan osztálytársad, aki rendszeresen piszkos ruhában ment iskolába és orrfacsaró illatot árasztott?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi volt az oka? Hányadik osztályban volt?

Hogyan viszonyult az osztály hozzá? Hogyan viszonyultak a tanárok?

Hogyan hatott ez a szituáció annak a tanulónak az magatartására és a tanulmányi eredményére?

2022. febr. 14. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt, több is.

Az egyikük tényleg nagyon szegény roma családból jött, nem volt víz, áram meg semmi a házukban, azért neki szerintem nem felróható, hogy nem tudott rendesen tisztálkodni.

Annak a srácnak már igen, aki lusta volt zoknit cserélni, napokig ugyanazt hordta, tesi után egyenesen meg lehetett fulladni a lábszagától, mert még a cipőjét sem váltotta át. Teljesen normális családja volt, tiszta ruhákat hordott, de ezzel baromira nem volt hajlandó foglalkozni.

Volt lány, aki csinos, ápolt volt, de a szájszagától majdnem felfordultam sokszor. Ő maga mondta, hogy reggel nem szokott fogat mosni, mert minek, este megmosta (már ha megmosta...), éjjel nem eszik, minek. Hát...Nem is volt pasija soha a suliban. Azóta nem tudom, mi van vele.

Volt egy másik csaj, akinek az anyja a házban cigizett, emiatt hihetetlenül büdös volt az összes ruhája, a táskája, könyvei, még a zsepi is, amit néha kértem tőle, mindene. Őt is sajnáltam mondjuk, nem tudott mit csinálni, hiába kérte az anyját, nem volt hajlandó kimenni rágyújtani.

Egy fiú meg ugyan nem iskola- hanem diákmunkás társam volt, na ő konkrétan nem fürdött nyáron mindennap. A probléma csak az, hogy vendéglátásról beszélünk, mindenki majd elsüllyedt, mikor olyan panaszok érkeztek, hogy a kolléga nagyon büdös, kéne csinálni vele valamit. Végül a főnök szólt neki, pár napig jobb volt a helyzet, utána ugyanott tartottunk. Ki lett rúgva.

2022. febr. 14. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen volt, természetesen ott senki nem szólt rá, nem tett megjegyzést. Az egyikük egy erdélyi származású fiú volt, aki alighanem nagy szegénységből és/vagy zűrös családból jöhetett el, mert még karácsonyra sem utazott haza.

A másik egy 30 feletti kétgyerekes apa volt, aki még "kereste önmagát" és amilyen laza gondolkodása volt, olyan lazán kezelte a tisztálkodást is. Úgy látszik, a feleségének büdösen is vonzó volt. :-)

2022. febr. 14. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

volt altalanosban, egyik evben mellem ultettek. addig panaszkodtam amig elultettek mellolem. azert volt budos mert egy igenytelen csaladban nott fel. az apja egy alkoholista epitoipari munkas volt, o is mindig undoritoan nezett ki, koszos kocos haj, nagy voros orr, koszos szedett-vedett ruhak. a hazuk is egy romhalmaz volt. az anyjara egyaltalan nem emlekszem.

(gyorsan rakerestem facebookon. hihetetlen hogy 30 sincs meg es mar teljesen osz a haja)

2022. febr. 14. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt általánosban egy srác, aki több évfolyammal felettünk járt, aztán valahogy ötödik-hatodik osztály környékén lebukott hozzánk. Több testvére is volt (kb 3-4), kisváros lévén jól ismert volt a családja, az apja egy erőszakos alkesz volt, az anyja viszont tisztességesen dolgozott, igaz, egyszerűbb munkákat végzett (takarítás és hasonlók). Nyilván nem vetette fel őket a pénz, nem voltak sosem új, márkás ruháik és hasonlók, a testvérei mindig tiszta ruhában, ápoltan jártak, ez a srác viszont volt, hogy ugyanazt a pólót és nadrágot hordta két-három hétig minden nap, nem lehetett megmaradni mellette, mert nagydarab, kamasz srác létére izzadt is rendesen. Így utólag már biztos vagyok benne, hogy mentális problémái voltak, sajnálom, hogy nem figyeltek oda rá jobban és nem küldték át inkább egy olyan suliba, ahol nem csak bukdácsol évekig, hanem a képességeihez mérten tud valamennyit fejlődni és mondjuk egy egyszerűbb, kétkezi szakmát tanulni.
2022. febr. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!