Sok pasi nem teregeti ki magánéletét a facen?
Figyelt kérdés
úgyértem nincs kép a barátnőjéről se kapcsolat nincs kiírva attól lehet felesége?nov. 23. 16:52
2/30 anonim válasza:
Vannak akik normális életet élnek és boldokat is...
5/30 anonim válasza:
A férjem pont ilyen. Van 2 lányunk is, róluk és rólam sincs fent képe a Facebookon. Attól még létezünk 😁
6/30 anonim válasza:
Ki lehet tenni hogy "kapcsolatban" anélkül is, hogy igaz lenne. Szóval tökmindegy mit jelenít meg. A boldogság meg pláne nincs összefüggésben azzal, hogy valaki megoszt-e valamit. Akinek felesége van az meg szerintem a legkevésbé szokta ezt feltüntetni :D
7/30 A kérdező kommentje:
úgyértem hogy van olyan férfi vagy nő akinek semmi magánéleti dolog nem derül ki az adatlapjából?
nov. 23. 17:02
8/30 anonim válasza:
én nem is vagyok fenn a közösségi oldalakon, szóval nálam ez adott
9/30 anonim válasza:
Pont az nem teszi ki aki tényleg boldog. Ráadásul nem mindenki szereti ha mindent tudnak róla és feltétlenül vár külső megerősítést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!