Nők, miről sutyorogtok a barátnőitekkel, ha megjelenik a közeletekben egy alacsony pasi?
Azt már hallottam, hogy a daliás, jóképű férfi háta mögött lelkesen összenevettek, hogy: de szép magas, olyan jó pasi! Vagy a magas, de testesebb férfi láttán: ha fogyna egy kicsit, jópasi lenne, a magassága megvan hozzá.
De vajon min kuncogtok az alacsony pasi háta mögött?
Csak őszintén, az igazságot szeretném megtudni!
Direkt nem írtam előre gyártott válaszlehetőségeket, hátha kellemes lesz a csalódás.
2#
Ez tényleg meglepő, nekem sokszor az az érzésem, hogy rajtam nevetnek.
De legyen, kíváncsi leszek, hogy más válaszolók is egyetértenek e.
Én 175cm , barátnőm 179cm, magas nők vagyunk. Sohasem beszéljük ki aki alacsonyabb tőlünk. Se férfit , se nőt.
Alacsonyabb férfival sohasem volt kapcsolatom, csak futó, nem éreztük jól magunkat, zavart minket a magasság.
Soha nem nevettem senkin azért, mert alacsonyabb nálam. Semmi rosszat nem gondolok róluk, csak kapcsolatra olyat keresek, aki nálam magasabb. Ettől még nem nézem le az alacsonyabbakat és főleg nem gúnyolódnék rajtuk.
Szerintem döntő többségében nem rajtad nevetnek, csak te hiszed azt, mert erre vagy kiélezve. Amúgy valamennyire megértem, középiskolás koromban nekem is volt egy ilyen időszakom. Kicsit pattanásos volt az arcom és meg voltam róla győződve, hogy mindenki aki rámnéz, biztos ezt figyeli. Aztán rájöttem, hogy az emberek el vannak foglalva a saját dolgukkal és pont nem érdekli őket, csak én foglalkoztam vele ennyit, senki más.
A te magasságod is ilyen, csak te vagy ráfeszülve, az idegenek az utcán nem foglalkoznak vele.
Van olyan, hogy épp beszélnek valamiről, valakiről, de speciel nem rád tartozik és esetleg nevetnek rajta. Én nőként ilyen helyzetben voltam többször.
31/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!