Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor fordult már olyan elő veled, hogy egyértelműen az alacsony keresetű munkád miatt utasított vissza egy nő?
Az, hogy mit dolgozol, nem csak azt jelenti, mennyit keresel. Én pl. orvossal nem jönnék össze. Nem a kereset miatt, a munka miatt.
Csak akkor tudhatod biztosra, hogy a pénz miatt utasított el, ha kimondja, de akkor is hazudhat.
" Én pl. orvossal nem jönnék össze."
Az orvosok jól keresnek. Én itt most a keveset kereső férfiakról írok a kérdésben!
"Az, hogy mit dolgozol, nem csak azt jelenti, mennyit keresel." Ezt én is osztom, és rengeteg más ember is!
Én hasonló élethelyzetben, hasonló érdeklődési körrel foglalkozó társat keresek, hasonló ambíciókkal. Ha én tanultam, güriztem, gyakoroltam, hogy szoftverfejlesztő legyek, nem fogok leállni egy utcaseprővel, akiben semmi törekvés nincs felfelé, illetve nem vele fogom megérteni magam a munka után...
De persze, sokkal egyszerűbb az egódnak, ha a nők anyagiasságára fogod a sikertelenségedet, nem arra, hogy nem eléggé pallérozott az elméd, és nincs semmi motivációd a kényelmesebb életre, a másiknak meg van, tesz is érte és ezért nem tud felnézni rád...
0x
akkor is volt párom mikor munkanélküli voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!