Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hányszor fordult már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor fordult már olyan elő veled, hogy egyértelműen az alacsony keresetű munkád miatt utasított vissza egy nő?

Figyelt kérdés
Tehát mondjuk akkor lett távolságtartóbb a nő, amikor megtudta, mit dolgozol. Mit éreztél, amikor szembesültél azzal, milyen anyagiasak ezek a nők?

aug. 14. 20:38
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
61%

Az, hogy mit dolgozol, nem csak azt jelenti, mennyit keresel. Én pl. orvossal nem jönnék össze. Nem a kereset miatt, a munka miatt.

Csak akkor tudhatod biztosra, hogy a pénz miatt utasított el, ha kimondja, de akkor is hazudhat.

aug. 14. 20:44
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Nem inkább az anyagias, aki hetente ötször kiírja, hogy milyen anyagiasak a nők? :'D
aug. 14. 20:44
 3/30 A kérdező kommentje:

" Én pl. orvossal nem jönnék össze."

Az orvosok jól keresnek. Én itt most a keveset kereső férfiakról írok a kérdésben!

aug. 14. 20:47
 4/30 anonim ***** válasza:
77%
De ezt magyarázom. Én nem csak azt látom, hogy mennyit keres. A munkád nem csak a kereseted. A beosztás, a veszélyesség, hogy lehet mellette családot, közös időt megoldani. Ennyire ne legyél buta.
aug. 14. 20:48
 5/30 anonim ***** válasza:
64%

"Az, hogy mit dolgozol, nem csak azt jelenti, mennyit keresel." Ezt én is osztom, és rengeteg más ember is!

Én hasonló élethelyzetben, hasonló érdeklődési körrel foglalkozó társat keresek, hasonló ambíciókkal. Ha én tanultam, güriztem, gyakoroltam, hogy szoftverfejlesztő legyek, nem fogok leállni egy utcaseprővel, akiben semmi törekvés nincs felfelé, illetve nem vele fogom megérteni magam a munka után...

De persze, sokkal egyszerűbb az egódnak, ha a nők anyagiasságára fogod a sikertelenségedet, nem arra, hogy nem eléggé pallérozott az elméd, és nincs semmi motivációd a kényelmesebb életre, a másiknak meg van, tesz is érte és ezért nem tud felnézni rád...

aug. 14. 21:05
 6/30 anonim ***** válasza:
24%
Egyszer egy bankban számlát nyitottam. A lány folyton mosolygott rám és érdeklődött felőlem. Amikor megmondtam milyen mértékű utalások fognak a számlára érkezni, azonnal eltűnt a mosoly és flegma lett. Nem ért annyira váratlanul a dolog, akkor már azért tudtam, hogy a nőknek milyen fontos a pénz.
aug. 14. 21:31
 7/30 A kérdező kommentje:
A 6-os válaszoló válaszában szereplő nő viselkedése védhetetlen! Aki szerint egy ilyen nő tisztességes, az már tényleg nem látja a fától az erdőt. Én is talákoztam hasonló esetekkel, a nőknek szintén akkor változott felém a viselkedésük, amikor elmondtam, mit dolgozok, és azzal nyilván nem keresek sokat.
aug. 14. 21:34
 8/30 A kérdező kommentje:
Az ilyen nőkben lehetne annyi legalább, hogy a szemembe mondják, hogy a munkámmal van a baj, de ennyi gerincük sincsen.
aug. 14. 21:35
 9/30 anonim ***** válasza:
69%

0x

akkor is volt párom mikor munkanélküli voltam.

aug. 14. 21:35
 10/30 anonim ***** válasza:
77%
8) na persze, minden nőnek hihetetlenül fontos, életbevágóan visszafoghatatlan vágya, hogy elmondja neked, hogy a munkáddal van baj. Enélkül, hogy nem mondják el, nem fognak tudni tovább létezni... na ne nevettess. Legalább direktben nem fognak bunkózni. Nem kellesz nekik, kész, ezzel elpárolognak. Ők fognak találni mást, te meg morogj egy életen át, ha nem tudsz ezen felülkerekedni.
aug. 14. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!