Bokaficam miatti randi lemondás a randi előtt 5 órával, kamu lehet?
Figyelt kérdés
A pasi reggel még írt, hogy elmegy futni, a következő üzenet egy kórházból volt egy tolószékből ahogy várakozik a röntgenre.
A kép akár régi is lehet nem? Egyáltalán ki megy el futni egy randi előtt?
Azt írta, hogy sajnálja, hogy így alakult, és azt is, ha ez rosszul esett, nagyon várta a mai napot és azt, hogy találkozzunk, és hogy amint többet tud azonnal szeretne egy másik időpontot amennyiben még nyitott vagyok.
nov. 24. 10:36
1/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül kamu. Attól, hogy aznap lesz randi még mehet futni, max zuhanyzik egyet. A ficam még sosem jön jókor
2/6 anonim válasza:
Mivel egy sportőrült pasival élek együtt 20 éve, fel sem merülne bennem, hogy ez kamu. :D Ha este randiztok, és minden nap mozog, miért ne mehetne el reggel futni? Ennyi erővel akár dolgozni se menjen...
4/6 anonim válasza:
Amikor még csak a kérdést olvastam, azt mondtam magamban, hogy mindkettő lehetséges. Amikor a magyarázatot is elolvastam, akkor azt gondolom, hogy valóság, hiszen akar még találkozni veled.
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem ha még képet is küldött akkor nem. Ennyi energiát kifektetne egy lekoptatásba...
De várj pár napot, jelentkezik-e
6/6 anonim válasza:
Nézd meg a kép exif adatait, abból kiderül, valóban akkor készült-e a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!