Miért élünk ennyire romlott világot? Kinek vagy minek köszönhetjük ezt?
Kérdezd meg azokat (akik szinte mindig férfiakat), akik egy szót se írnak az olyan posztjaim alá, amik művészetről (akár a sajátomról, akár máséról szólnak) vagy az utazás azon részéről szólnak, amikben bemutatok egy helyet vagy a helyiekkel beszélek, de egy rövidnadrágos vagy akár fürdőruhás (amiken általában a háttérben vagyok és pillanatképek, szóval nem a szexizős célú) kép alá rögtön írják az ostobaságaikat és rosszabb esetben privátban is ismerkedni és képet kérni, vagy képet küldeni.
Egyszerűen bizonyos dolgok megértéséhez és értékeléséhez kell egy bizonyos fokú intelligencia, ami sokaknak nincs, de csorgatni a nyálát mindenki tudja egy jó alakra. Sajnálatos, de ez van.
26/N
Annyira tudtam hogy egy teljesen ártalmatlan, nőkkel kapcsolatos dolgot fogsz belinkelni, és nem pedig pl ezt:
Nem azért de amikor a társadalom romlottságáról akarjátok tépni a szátokat, akkor legalabb egyszer lehetne a téma a férfi erőszak, és káros szexuális devianciák, ahelyett hogy a csajokat ba.sztatnátok a szelfizés miatt. A világ tökéletes hely lenne, ha a legnagyobb problémák az insta modellek lennének.
#11-es, engem például érdekelnek az utazások, a szép helyek.
A gond az, hogy pl. egyedülállóként nem vagyok képes annyira élvezni ezt, mint egy társsal. Ha valamiben az ember örömét leli, akkor szeretné megosztani másokkal, elsősorban azzal, akit szeret. Van, aki blogolással éli ki ezt a vágyát, próbálkoztam ezzel pár éve, de aztán rájöttem, hogy nem az én világom.
de csorgatni a nyálát mindenki tudja egy jó alakra. Sajnálatos, de ez van."
Mindenkit olyan közeg talál meg amilyenben éppen van, tehát a te ismerőseid te jelölted őket vissza, kár panaszkodni érte. Akkor legközelebb csak a tájat fényképezd egyszerű nem?
Teljesen érthető az, amit írsz, én se szeretek túlzottan egyedül utazni, sokkal jobb párral, családdal vagy barátokkal. Kétszer voltam utazáson egyedül és nagyon hiányzott, hogy ott legyen mellettem egy szerettem. Vannak különböző túra, illetve utazócsoportok, ilyenekkel próbálkoztál esetleg?
Egyedül Instagrammon vagyok fent, ott pedig bárki láthatja a képeidet és kommentelhet, ha nem állítottad titkosra a fiókodat (amint nem tettem meg, hiszen pont van egy ilyen ismertető jellege annak, amit csinálok) és nem tiltottam, de általában egy-egy ilyen után tiltom az illetőt. Megnyugodhatsz, ennél sokkal kulturáltabb ismerőseim vannak. Amikor pedig bemutatok egy sziklaugró helyet (ahonnan nyilván vízbe kerülök), hadd ne kelljen már nagykabátban lennem.
26/N
Nyilván ezért tiltok le embereket, megvonva magamat a figyelmüktől és nyilván ezért csinálok olyan tartalmakat, amikről tudom, hogy nem érdekel egy jelentős tömeget. XD
Biztos van ilyenre lehetőség. Nyilván a jelenlegi helyzet miatt erre nincs annyira lehetőség, de a jövőre nézve ajánlom különböző online oldalak felkeresését a célra. Itt ajánlanak néhányat, a többségükről jót hallottam: [link]
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!