Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindent a lakásomnak köszönhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent a lakásomnak köszönhetek amit örököltem?

Figyelt kérdés

Igen, van egy 3 szobás, szép kényelmes lakásom. Rám hagyták az ősök, illetve a szüleim felújíttatták. Ennek köszönhetem, hogy van és voltak barátnőim? Sosem kértem a barátnőimtől bérleti díjat, és mégis hamar befészkelték magukat.

Felmentem én is Tinderre és 300 jobbra húzott nő után egy match-em sem volt O.o

Ezek szerint külsőre én sem lehetek valami sikeres férfi.

A nők csak a vagyonom és egzisztenciám miatt vannak/voltak velem mindig is?

2020. aug. 22. 19:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi infó alapján ezt nem lehet kizárni és megerősíteni sem.
2020. aug. 22. 19:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te, csak valószínűleg fiatalabb. Még be sem költöztem. Éppen ezért nem árulom el a csajoknak, hogy van saját házam, persze ha ott laksz nehezebb eltitkolni. Viszont ahogy az első írja erről nem tudjuk megmondani.
2020. aug. 22. 19:38
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

"Ezek szerint külsőre én sem lehetek valami sikeres férfi."

Egy fotó semmit nem jelent. Lehet, előnytelen.

Fotón nem jön át a jellemed, intellektusod, stílusod.

2020. aug. 22. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
Próbáltál a lakásról képet feltenni?
2020. aug. 22. 20:02
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem azt mondom, hogy ez miatt, de egy saját lakás nagyon sokat számít ismerkedéskor, ha van.
2020. aug. 22. 20:02
 6/19 A kérdező kommentje:
Így van. Egy saját lakással rendelkező férfi az már itthon valaki. Az már eljutott az életben egy magasabb szintre mint egy albérletes sokkal. És ezt a nők is érzik.
2020. aug. 22. 20:13
 7/19 anonim ***** válasza:
65%
"Egy saját lakással rendelkező férfi az már itthon valaki. Az már eljutott az életben egy magasabb szintre mint egy albérletes sokkal. És ezt a nők is érzik." Persze, hogyne! A saját lakástól már rögtön empatikusabb leszel, romantikus alkat, elvégzed a háztartási teendők rád eső részét, és hirtelen jó is leszel az ágyban. Ja nem...
2020. aug. 22. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor nincs mese, csak a lakásod miatt voltak veled. Legközelebb kérjél lakbért, és akkor majd nem fészkelik be magukat hozzád.
2020. aug. 22. 20:16
 9/19 anonim ***** válasza:
Külön kérdést megér a téma,de ha nem lennél szerencsés és csak 2 millió hiteled lenne havi 50000Ft törlesztővel. Mit tennék a felszikrázóiddal?? Gondolom egyedűl x a rezsi velük 1,25-1,75 x pl hajmosás szárítás,kényes külön mosós ruha....
2020. aug. 22. 20:22
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Két élettársam volt/van, hogy őszinte legyek, soha nem tudtam biztosan, hogy nem csak a lakhatási problémáikat akarják velem megoldani plusz az ingyen szexet.

Ha a nőnek van hol laknia, ha nem is saját lakás, de a szülei házában és a szüleivel kiegyensúlyozott a viszony, akkor szerintem felesleges ezen gondolkozni.

2020. aug. 22. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!