Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindent a lakásomnak köszönhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent a lakásomnak köszönhetek amit örököltem?

Figyelt kérdés

Igen, van egy 3 szobás, szép kényelmes lakásom. Rám hagyták az ősök, illetve a szüleim felújíttatták. Ennek köszönhetem, hogy van és voltak barátnőim? Sosem kértem a barátnőimtől bérleti díjat, és mégis hamar befészkelték magukat.

Felmentem én is Tinderre és 300 jobbra húzott nő után egy match-em sem volt O.o

Ezek szerint külsőre én sem lehetek valami sikeres férfi.

A nők csak a vagyonom és egzisztenciám miatt vannak/voltak velem mindig is?

2020. aug. 22. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ui: Nő vagyok (10-es)
2020. aug. 22. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
6 Messze vagy a valóságtól.
2020. aug. 22. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
12. Miért lenne messze a valóságtól? Itthon egy saját hitel nélküli lakás sokat számít! Más párok van hogy 10 évig spórolnak rá, vagy egész életükben albérletben laknak vagy nyögik a hitelt nyugdíjas korukig. Nem mindegy, hogy valaki meg egyből azzal indulhat. Igenis nagy előny.
2020. aug. 22. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
13-as, más pároknak viszont lesz egy közös otthonuk, mint ahogy nekünk is. Attól, hogy valakit beköltöztet magához a kérdező, attól az illetőnek még ugyanúgy nem lesz otthona. És az ilyen pasik nagy arccal szokták a nők orra alá dörgölni, hogy ha valami nem tetszik, akkor lehet költözni. Én inkább fizetek x év hitelt a párommal, mint hogy ezt hallgassam.
2020. aug. 22. 21:24
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
14. Úristen! eddig az volt a baj, ha a pasinak nincs saját lakása! Most már az is baj, ha van! Csak az a jó, ha közös! Ti kiba.szott betegek vagytok!
2020. aug. 22. 21:38
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Persze, mert egyedül neked van lakásod. Másnak nem is lehet. Tudod mit, ismerkedj olyan nőkkel, akiknek szintén saját lakásuk van. Vannak bőven.

Bérleti díjat barátnőtől / baráttól? Még szép. AZ albérlőket nem szokás dugni és nem is takarít, főz neked.

2020. aug. 22. 21:46
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Keress olyan nőt, akinek van lakása és kész. Nekem van lakásom, nem hatalmas, de az enyém. Élne a halál kiszolgáltatva.:D
2020. aug. 22. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell annyira kinyúlni a saját lakástól. Mi bérelünk, mert nem akarunk leköteleződni pl. ebben az országban egy hitellel (olyan szerencsénk nem volt, hogy örököljünk). A bérleti díjat eleve bekalkuláljuk a költségvetésünkbe, és még úgy is bővel jól kijövünk, és félre is teszünk. Fizetés, jövedelem kérdése, ettől még nem voltam kevesebb a feleségem szemében akkor sem, amikor együtt jártunk (én már akkor is bérelt lakásban laktam Pest belvárosban). Ez csak nézőpont kérdése.

Kérdező, te egy görcsös senkiházi f.sz lehetsz, megsúgom, kb. ez lesz életed legnagyobb dobása, hogy örököltél, és a család rendbe tette neked a lakásodat. A gondolkodásod akkor is egy proli gondolkodása.

Nem mellesleg, a lakásod soha nem feleződik, soha nem lesz a barátnődé (feleségedé), így a nőnek oly mindegy a tulajdonviszony. Ha akárhány év után külön mentek, ő ugyanúgy egy szál bőrönddel mehet az utcára, szóval a lakásod a pillanatnyi kényelmet oldja csak meg.

2020. aug. 23. 04:50
 19/19 anonim ***** válasza:

18as alapján tartjuk a pestieket nagyképűnek. Van vidék van falu. Van zöld terület a kutya nem az aszfaltra végzi a dolgát.

14/15 Sajnos 30+ egyedűl vagyok,laktam bérhazban( nem panel tégla, de itt van aki nem ismeri a bérház szót). Nem nekem való,hallottam ahogy a szomszéd kakkant,engedi a fürdő vizet 0-2óra közt. Fejem felett gyerekek dübörögtek...Anyukám mindenkép egy szoba konyhás lyukba akart benyomni(azt vegyek) persze 2 napot nem lakott ilyen helyen,sőt ő nyaraltatott kis falukban,ahol az udvar véget nem látni az elejéről. Szóval vidéken vettem egy kádár kockát, berendeztem felújítottam. Igényem lenne társra,de házam megint egy vita pont,vagy szelektálós pont. Mi van ha jó a szex,elvagyunk együtt,de a bejárás,a nyugalom teher neki. Én már sok energiát és pénzt tettem a házba. Vagy ha neki is van lakása vagy háza ugyanígy szereti munkája van benne.

Közös ház...ha bukik a szerelem mehet az osztozkodás.

2020. aug. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!