Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek köszönhetem a sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek köszönhetem a sikertelenségemet a nők terén?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még barátnőm, és nem tudom, hogy ennek mi lehet a valódi oka. A környezetemben minden srác sikeresebb mint én, noha nincs mindenkinek új barátnője hetente, nincs mindenki párkapcsolatban, de legalább volt már nekik minimum egy.

20 évesen nem tartom túl normálisnak, hogy nagyon vonzódom a nőkhöz, és mégsem kaphatok meg senkit sem. Az utóbbi időben már eléggé a szívemre vettem ezt a dolgot, és sok este okoz kínokat, ami sokkal rosszabb mint mikor egy haveri társaságban jön fel az adott barátnő, szex témakör. Tudom, hogy nyitnom kellene komolyabban a lányok felé, és talán ez IS a probléma egyik forrása. De nem olyan könnyű ez sem. Nem igazán vagyok népszerű a köreikben, és én sem akarok bepróbálkozni mindenkinél, mivel nekem egy komoly kapcsolat hiányzik, és nem ilyen futó kalandok... Nagyon introvertáltnak nem mondanám magam, de alapjában véve csendesebb ember vagyok, ez pedig csak megnehezíti a dolgomat.

A külsőről pedig még nem is beszéltünk. Több információt is adhatok üzenetben akár.

2018. márc. 9. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Nem nekünk kell több infót adnod, hanem egy pszichológusnak, aki segíteni is tud.
2018. márc. 9. 17:35
 2/3 Diavolino44 ***** válasza:

Marpedig minel tobbszor probalkozol, annal nagyobb a siker, hogy a kovetkezo lany osszejon.

Az ismerkedes, egy tulajdonsag amit meg kell tanulni. Nagyon szep, hogy komoly kapcsolatot akarsz, bar ezt hazudja mindenki, mert olyan szinten szeretethianya van, hogy elkur.ul ha vegre valaki szoba alljon vele. Nalad is ez a helyzet.

Ismerkedni ferfiknet nem konnyu sot kifejezetten nehez, de nincs mas alternativa. Max a fizetosek, de azt nem javaslom. Ha nem lepsz ki a komfortzonadbol, akkor nem valoszinu a siker, eveken keresztul ugyanazon az osvenyen jartal, ami nem vezetett sikerhez. Ideje rajonni, hogy valtoztatni kellene. Ez lehet, sport, oltozkodes, hobbi, uj baratok, minel jobban kulonbozik a jelenlegi eletedtol, valoszinuleg annal tobb eredmenyt fog hozni.

Ha egy srac nem sikeres az ismerkedesben, nagyon nehez megmondani, hogy mi a konkret baj. De egy dolog 100%ban biztos ,hogy nem szolitott meg eleg csajt.

2018. márc. 9. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Magadnak köszönheted. Azt hogy mit csinálsz és hogyan, az a te döntéseden alapul. Le kell győznöd a félelmeidet. Fejleszd az önbizalmad, és beszélgess minél többet. Pl. Menj oda egy lányhoz az utcán, kérj útbaigazítást hogy ide vagy oda hogy jutsz el. Ha egy idegen lányt gond nélkül és 200-as pulzus nélkül le tudsz szólítani és pár szót váltani vele, kicsit másképp fogod nézni a dolgokat.
2018. márc. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!