Mit gondolsz a gyerekekről és a gyerekvállalásról?
Ez egy elég bő lére eresztett, nyitott kérdés, nincsenek konkrétumok.
A "szerintem a legtöbb kisbaba csúnya" szintű kommentektől a gyerekvállalás és a globális felmelegedés közötti összefüggések fejtegetéséig mindent szívesen várok. Beszélhetünk arról is, hogy helyes-e a gyerekeket mutatni közösségi oldalakon, ha igen milyen szintig, hogy az anyai/apai ösztön valóban mindenkiben benne van-e, hogy mik a gyerekvállalás anyagi és szülői részről szellemi feltételei, kellene-e valamihez kötni hogy ki szülhet vagy emberi alapjog, pro-life/pro-choice, szóval konkrétan bármit fel lehet hozni.
Legyen akár vélemény vagy tény, akár pozitív vagy negatív. Annyit kérek, hogy fogalmazzunk kultúráltan, és tartsuk tiszteletben egymás véleményét.
"szerintem nincs olyan egészséges gyerek, aki reggel héttől este hétig folyamatosan képes ordítani"
Most erre mit mondhatnék? :D
Én ebben éltem, most adjam meg a lakcímüket, vagy mi? :DDD
"Nem kell felmondani a munkahelyen, mert az iskola-óvoda-bölcsi köteles felügyeletet biztosítani"
Ez fura, akkor miért panaszkodnak a szülők egy éve, hogy nincs több szabadnapjuk?
Bár nem a 38 vagyok, de én nem értem miért a lényegtelen dolgokon kell fennakadni, hogy "egész nap". Én is laktam olyan helyen, ahol gyerekesek voltak fölöttem-mellettem és igen, kis túlzással, de egész nap ment a showder. Nyilván senki nem azt állítja, hogy reggel 7-től este 7-ig MEGÁLLÁS NÉLKÜL ez ment, de bsszus, szerintem elég egyértelmű, hogy mit ért a többség ez a kifejezés alatt: azt, hogy nálunk is kisebb-nagyobb megszakításokkal, de igen is ez ment reggeltől estig, hol az egyik óbégatott, hol a másik. Aztán fél óra kuss, majd megint rázendítettek. Aztán megint csend kis ideig, "csak" néha 1-1 csattanás, aztán megint intenzíven ment a sipákolás. És több helyen laktam mielőtt család házba mentem és ahol gyerek volt, ott mindenhol ez ment nagyjából, baromi élvezetes volt ám.
Jelenleg is sok ismerős panaszkodik hasonlóakra, hogy a szomszéd kölkök azt hiszik játszótéren vagy éppen állatkertben vannak.
Egy dolog, hogy ez főként a szülő hibája, de ezzel senki nincs kisegítve, akinek a saját otthonában nincsen nyugalma, mert az idióta szomszéd úgy döntött gyereket vállal, de megnevelni már nem akarja/tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!