Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a gyerekekről és...

Mit gondolsz a gyerekekről és a gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés

Ez egy elég bő lére eresztett, nyitott kérdés, nincsenek konkrétumok.

A "szerintem a legtöbb kisbaba csúnya" szintű kommentektől a gyerekvállalás és a globális felmelegedés közötti összefüggések fejtegetéséig mindent szívesen várok. Beszélhetünk arról is, hogy helyes-e a gyerekeket mutatni közösségi oldalakon, ha igen milyen szintig, hogy az anyai/apai ösztön valóban mindenkiben benne van-e, hogy mik a gyerekvállalás anyagi és szülői részről szellemi feltételei, kellene-e valamihez kötni hogy ki szülhet vagy emberi alapjog, pro-life/pro-choice, szóval konkrétan bármit fel lehet hozni.

Legyen akár vélemény vagy tény, akár pozitív vagy negatív. Annyit kérek, hogy fogalmazzunk kultúráltan, és tartsuk tiszteletben egymás véleményét.

2021. márc. 22. 17:18
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem nincs olyan egészséges gyerek, aki reggel héttől este hétig folyamatosan képes ordítani"

Most erre mit mondhatnék? :D

Én ebben éltem, most adjam meg a lakcímüket, vagy mi? :DDD

"Nem kell felmondani a munkahelyen, mert az iskola-óvoda-bölcsi köteles felügyeletet biztosítani"

Ez fura, akkor miért panaszkodnak a szülők egy éve, hogy nincs több szabadnapjuk?

2021. márc. 23. 14:38
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem a 38 vagyok, de én nem értem miért a lényegtelen dolgokon kell fennakadni, hogy "egész nap". Én is laktam olyan helyen, ahol gyerekesek voltak fölöttem-mellettem és igen, kis túlzással, de egész nap ment a showder. Nyilván senki nem azt állítja, hogy reggel 7-től este 7-ig MEGÁLLÁS NÉLKÜL ez ment, de bsszus, szerintem elég egyértelmű, hogy mit ért a többség ez a kifejezés alatt: azt, hogy nálunk is kisebb-nagyobb megszakításokkal, de igen is ez ment reggeltől estig, hol az egyik óbégatott, hol a másik. Aztán fél óra kuss, majd megint rázendítettek. Aztán megint csend kis ideig, "csak" néha 1-1 csattanás, aztán megint intenzíven ment a sipákolás. És több helyen laktam mielőtt család házba mentem és ahol gyerek volt, ott mindenhol ez ment nagyjából, baromi élvezetes volt ám.

Jelenleg is sok ismerős panaszkodik hasonlóakra, hogy a szomszéd kölkök azt hiszik játszótéren vagy éppen állatkertben vannak.

Egy dolog, hogy ez főként a szülő hibája, de ezzel senki nincs kisegítve, akinek a saját otthonában nincsen nyugalma, mert az idióta szomszéd úgy döntött gyereket vállal, de megnevelni már nem akarja/tudja.

2021. márc. 23. 14:43
 43/44 Metionin ***** válasza:
100%
42. Pont ilyen volt az ezelőtti albim, megváltás volt elköltözni. :D
2021. márc. 23. 14:46
 44/44 anonim ***** válasza:
100%
Az ésszel szaporodással nincs problémám, - más kérdés, hogy az esetek jelentős hányadában az ész nem párosul a szaporodáshoz. Magyarországon eléggé őrült megközelítés mentén zajlik a népesedési politika, - nyíltan leminősítik hatszázad rangú állatpolgárnak, akinek nem kitűzött életcélja, hogy tele elljen egy megyét. Ugyanezek az emberek, akik fenntartják ezt a diszkrimináló állapotot, nem tudnak azonban válaszokat adni olyan kérdésekre, hogy az elgépesített világban ki és milyen munkát fog adni a későbbiekben már elviselhetetlenül túlnépesedett ország majdani lakosságának, - mert csak és kizárólag a befolyt adókban gondolkodnak, amely nem lesz meg, mivel csak az tud adózni, akinek bevétele van, de akinek nincs munkája, az csak egy újabb kiadás lesz a költségvetésből. Privát vonalon: nekem nincs türelmem a gyerekekhez, rossz apa lettem volna - és ezeket beláttam, - ezért felelősségtudatosan úgy döntöttem, hogy nem vállalom a gyerek nemzést, ill. nevelést. Annak tükrében, ahogy egyre inkább elállatiasodik a világ, abszolút de nem bántam meg a hajdani döntésemet. És, hogy nem lesz, aki hozzon nekem egy pohár vizet?... A gyerek vállalás sem garancia arra, hogy hozott volna - ismerve a kor történéseit. Nem egy embert ismerek, aki nyíltan vállalva alig várja a leendő "jussát", - amiért a kisujját életében meg nem mozdította. Ilyen világra - az én értékrendemben - emberiség elleni bűn a gyerek vállalás. Különbözőek vagyunk!
2021. márc. 24. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!