Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a gyerekekről és...

Mit gondolsz a gyerekekről és a gyerekvállalásról?

Figyelt kérdés

Ez egy elég bő lére eresztett, nyitott kérdés, nincsenek konkrétumok.

A "szerintem a legtöbb kisbaba csúnya" szintű kommentektől a gyerekvállalás és a globális felmelegedés közötti összefüggések fejtegetéséig mindent szívesen várok. Beszélhetünk arról is, hogy helyes-e a gyerekeket mutatni közösségi oldalakon, ha igen milyen szintig, hogy az anyai/apai ösztön valóban mindenkiben benne van-e, hogy mik a gyerekvállalás anyagi és szülői részről szellemi feltételei, kellene-e valamihez kötni hogy ki szülhet vagy emberi alapjog, pro-life/pro-choice, szóval konkrétan bármit fel lehet hozni.

Legyen akár vélemény vagy tény, akár pozitív vagy negatív. Annyit kérek, hogy fogalmazzunk kultúráltan, és tartsuk tiszteletben egymás véleményét.

2021. márc. 22. 17:18
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
59%

Utálom a gyerekeket. Egyáltalán nem cukik. Túl vannak ajnározva és a hányinger kerülget amikor pl egy vénasszony elé leül egy anyuka meg a gyerek a buszon és a mama random el kezd neki mondani, hogy:" jaj de cuki vagy, jaj de gyönyörű vagy. "

Meg a rengeteg anyuka aki szerencsétlen férjét háttérbe szorítja, amikor megszületik a kölök, és még az ágyból is kivan túrva szerencsétlen , mert :" jajjjj, a Mancikámnak velem kell aludnia, összebújva 14 éves koráig, nehogy sérüljön a lelke.. "Szerencsétlen csávó érzései meg levannak szarva. Vagy a férjnek a kisleányka lesz apuci ici pici hercegnője, a picike szerelme, és a feleségét meg totál semmibe nézi, és megszűnik számára, mint nő. Ja és emellett rengeteg pénzbe kerülnek, semmi örömöt nem adnak... Mindig csak a baj van velük illetve miattuk. 26N

2021. márc. 22. 17:26
 2/44 anonim ***** válasza:
69%
Annyi nevetlen szörnyeteg van, hogyha nem az anyja-apja fogja megverni, akkor majd én a nyílt utcán. Azért álljunk már meg. Én is utálom őket.
2021. márc. 22. 17:32
 3/44 anonim ***** válasza:
77%

Igazából nekem semmi bajom nincs vele, és szép dolog is. Csak már hányingert kapok, hogy facebookon azt is mutogatják mikor szart a gyerek, egyáltalán nem érdekel.

Amúgy mintha versenyre menne ez az egész úgy potyognak a gyerek, de lehet hogy csak én látom így, mert 30 éves leszek lassan és a baráti köröm is kb ennyi. Szóval szép dolog csak mocskos drága, és szerintem nehéz is.

2021. márc. 22. 17:33
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyet tudok érteni az elsővel! Társadalmi elvárás lett hogy ha valaki elér egy bizonyos kort akkor már legyen gyereke, mert ha nincs akkor már szinte furcsán néznek rá az emberek..

Az hogy az adott illető szeretne e gyereket, vagy esetleg egészségügyi okokból nem lehet neki az már senkit nem érdekel.

2021. márc. 22. 17:35
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Magyar kormány sikere az, hogy pénzt kell adnia azért, hogy több legyen a gyerek, mert enélkül nem lenne gyerekcsinálás kedv, hiszen Magyarországon csak a nagycsaládok jelentenek értéket, mindenki más csak járulékos veszteség.
2021. márc. 22. 17:35
 6/44 anonim ***** válasza:
67%
Nem kéne egy gyereket túlajnározni egy családban és pl a férj elé helyezni, mert a gyerek csak egy "vendég" a családban, aki 20-22 év múlva úgyis lelép és férj - feleség meg ott marad egymásnak még jó hosszú ideig. Utálom ha egy gyerek minden elé van helyezve és más nem létezik, csak ő...
2021. márc. 22. 17:38
 7/44 anonim ***** válasza:
72%
Az anyukák sajnos azt hiszik, hogyha gyerekük van, ők bármit megtehetnek és bárkin átgázolhatnak, mert :jajjj, gyerMekkel vagyok!!!!!! " Elárulom, pont levannak szarva. Emellett már így is túl sokan vagyunk a Földön, szóval elég lehetne már a gyerekcsinálásból.
2021. márc. 22. 17:43
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szeretem a gyerekeket de a gyerekvállalás túl nagy hangsúlyt kap Magyarországon.

Szinte olyan az egész, mint valami kasztrendszer.

2021. márc. 22. 17:44
 9/44 anonim ***** válasza:
63%
Én sosem szeretnék jobban egy gyereket, mint a páromat.
2021. márc. 22. 17:48
 10/44 anonim ***** válasza:
72%
Várom már amúgy az anyatigrisek kommentjeit😆😆😆
2021. márc. 22. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!