Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van hogy valaki elhiszi...

Miért van hogy valaki elhiszi még mindig a covid létét?

Figyelt kérdés

Már nem magát a betegséget, az elképzelhető, hogy direkt rá lett szabadítva a világra, de azt hogy azt hiszik oltás meg maszk aztán vége lesz majd. Hol élnek ezek?

Nem veszik észre hogy gyakorlatilag a világot számolják fel? Tudjuk kik, aki tájékozott ember tudja kik állnak emögött, a R. család a másik R.család, a b.k. família, meg a nagy V.

Már itt is vakcina gyár épül meg maszk meg tesztgyár, azt hiszik sokan pár hét óvoda szünettől vége lesz ennek? Nevetség. Ez mostantól örökké így lesz, sőt, majd egyre rosszabb lesz, csak fokozatosan szoktatnak, hogy minden normálisnak tűnjön. Van ismim aki tavaly ki volt akadva a maszk miatt, most már azt mondja nem is gáz úgy megszokta, az se érdekelné ha maradna örökre..Na erről szól a szoktatás. Így ment ez a H. betűs bácsi idején is, az emberek akkor is elhitték minden klafa mikor rohadt krumplit ettek 5 éve mert azt mondta nekik a sajtó, hogy nyerésre állunk..Több ezer ember mondta hogy normálisnak érezte a Zyklon B-t is, mert azt mondták neki ezt kell csinálnia, az embereknek minden normális ha úgy mossák az agyuk. Most ugyanez megy világszinten, és valaki azt hiszi még egy influenza a félnivaló?

2021. márc. 16. 17:10
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
43%
Furcsa, hogy a te és a férjed mindent tudtok, de az egész világ összes orvosi szervezete semmit. 🤔
2021. márc. 16. 18:24
 22/51 A kérdező kommentje:

Leírtam a kérdésben kinek a kezében van, aki tájékozott az tudja jól kikről írok, de nem írom ki teljesen, mert ha hiszed ha nem mindent törölnek kb, nem lehet róluk nyíltan írni, de leírtam, aki jártas történelemben, politikában tudja.

Az egészségügyisek annyit mondanak, hogy van egy vírus, egy mutálódott influenza, mint általában minden évben, és lett mellé egy hatalmas körítés, sok ápoló úgy lett beoltva hogy fel lett nekik kínálva hogy oltás vagy az állásuk megszűnése..Na ezekről nincsenek túl jó véleménnyel.

2021. márc. 16. 18:27
 23/51 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, sok kórház kong az ürességtől, mert rákos beteg nem kapja meg a sugárt, vagy a kruppos gyereket telefonon át lediagnosztizálják.

Tudatos népirtás része ez is, az eü. rendszer és ellátás leépítése világ szinten.

2021. márc. 16. 18:31
 24/51 anonim ***** válasza:
45%

22. ezt imádom, ezt a "nem írom le, mindenki tudja" dumát! :) Nem, nem tudja senki, csak te meg a többi vírustagadó. És nem, nem törölnék, csak nem írod le, mert valójában te se tudod, de így sejtelmesen olyan hihetőnek hangzik - gondolod te :)

És természetesen továbbra se válaszoltál egyetlen kérdésre se (tudom-tudom, mindenki tudja a választ...). Mi köze a rákos betegeknek meg a kruppos gyerekeknek ahhoz, hogy mennyien vannak kórházban? Korábban velük voltak tele a kórházak? Ha igen, akkor elég nagy szégyen a magyar eü-re nézve, de megnyugatató, hogy ennek ellenére, hogy ők nem jutnak szerinted ellátáshoz, mégsem nőtt meg a rákos meg kruppos halálozások száma. Tök jó, hogy ezek újabban már telefonon gyógyíthatók! Ez jó hír! Gondolom az orvos férjedtől tudod ezt is :)

2021. márc. 16. 18:39
 25/51 anonim ***** válasza:
41%
Jaja, a gyakorin is nem győzik töröltetni Billék azt a sok leleplezést. Kemény diktatúra van gyerekek.
2021. márc. 16. 18:39
 26/51 anonim ***** válasza:
31%
Még mindig azt válaszoljátok amit a tvben pofázik az öltönyös siserahad . 1, van ápoló és orvos ismerős és állitják túl van hisztériálva a dolog . Igen kong a legtöbb kórház mert alig van beteg le vannak zárva az osztályok , erről vannak privat videók tucattal a neten kereni kell 2, WHO vezetője egy afrikai népirtó diktátor .Ő biztos imádja az embereket csak jót akar ahogy Gates familia akik generaviók ota bankárok 3, a gagyi tv újsagok helyett olvassatok könyveket és neten is barangoljatok .
2021. márc. 16. 18:41
 27/51 A kérdező kommentje:

R és R család, szerintem nem kell mondani ha ennyiből nem tudod kik ők, akkor kár is a szóért, mert fogalmad nincs a világról.

A bk família az akiktől most is zeng a sajtó rendesen, 94 éves mami és népes famíliája.

A nagy V meg aki Rómából diktál..

Ha ennyiből nem érthető, akkor nem tudok mit mondani, max ajánlani a felső tagozatos történelem könyveket.

2021. márc. 16. 18:42
 28/51 anonim ***** válasza:
70%
Hogy kell olyan szűrőt beállítani, hogy csak a konteókat igazoló cikkeket és kutatásokat dobja ki a kereső?
2021. márc. 16. 18:43
 29/51 A kérdező kommentje:

#26 ezt mondom én is, komolyan a 444.hu meg rtl meg ilyen helyekről tájékozódnak komolyan mondom, nem hiszem el.

Pontosan ezt mondom én is, az eü nagy része bevallja hogy fele sem igaz abból ami megy a tv-ben.

2021. márc. 16. 18:49
 30/51 anonim ***** válasza:
22%
29. én a csakiazigazsag.hu meg a megmondomatutit.hu-ról szoktam tájékozódni, néha a fészbukról is, de csakis szigorúan az oltásellenes és vírustagadó csoportokból. Ezeken a helyeken lehet a legjobban szórakozni. Az a sok alulművelt, aki azt hiszi, hogy ők átlátnak a szitán és mindenkinél okosabbak... hajj, nem véletlenül mondják, hogy a nevetés a legjobb orvosság! Ennyi lököttet egy helyen nem találni máshol, még a gyk ezotéria kategóriájában se!
2021. márc. 16. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!