Miért van hogy valaki elhiszi még mindig a covid létét?
Már nem magát a betegséget, az elképzelhető, hogy direkt rá lett szabadítva a világra, de azt hogy azt hiszik oltás meg maszk aztán vége lesz majd. Hol élnek ezek?
Nem veszik észre hogy gyakorlatilag a világot számolják fel? Tudjuk kik, aki tájékozott ember tudja kik állnak emögött, a R. család a másik R.család, a b.k. família, meg a nagy V.
Már itt is vakcina gyár épül meg maszk meg tesztgyár, azt hiszik sokan pár hét óvoda szünettől vége lesz ennek? Nevetség. Ez mostantól örökké így lesz, sőt, majd egyre rosszabb lesz, csak fokozatosan szoktatnak, hogy minden normálisnak tűnjön. Van ismim aki tavaly ki volt akadva a maszk miatt, most már azt mondja nem is gáz úgy megszokta, az se érdekelné ha maradna örökre..Na erről szól a szoktatás. Így ment ez a H. betűs bácsi idején is, az emberek akkor is elhitték minden klafa mikor rohadt krumplit ettek 5 éve mert azt mondta nekik a sajtó, hogy nyerésre állunk..Több ezer ember mondta hogy normálisnak érezte a Zyklon B-t is, mert azt mondták neki ezt kell csinálnia, az embereknek minden normális ha úgy mossák az agyuk. Most ugyanez megy világszinten, és valaki azt hiszi még egy influenza a félnivaló?
A gazdagok vagyona azoké akik a szálakat mozgatják az elmúlt évben hatalmasat nőtt..Pl ez.
Másrészt az ilyeneket már nem csak a pénz hanem a hatalom motiválja.
Én nem tettem még fel ilye kérdést, 26 éves nő vagyok, de átlátok ezen, felnőtt emberek meg akik átélték a bolsevista hatalmat azok meg nem emlékeznek arra, hogy mi volt?
De ha csak gazdagok maradnak és nincsen más társadalmi réteg, akkor mi értelme a vagyonuknak, és ki fölött lenne hatalmuk?
Ha el akarnák pusztítani a világot, arra van egyszerűbb mód, nem lenne szükség ekkora felhajtásra, szép csendben elintézhetnék gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!