Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van hogy valaki elhiszi...

Miért van hogy valaki elhiszi még mindig a covid létét?

Figyelt kérdés

Már nem magát a betegséget, az elképzelhető, hogy direkt rá lett szabadítva a világra, de azt hogy azt hiszik oltás meg maszk aztán vége lesz majd. Hol élnek ezek?

Nem veszik észre hogy gyakorlatilag a világot számolják fel? Tudjuk kik, aki tájékozott ember tudja kik állnak emögött, a R. család a másik R.család, a b.k. família, meg a nagy V.

Már itt is vakcina gyár épül meg maszk meg tesztgyár, azt hiszik sokan pár hét óvoda szünettől vége lesz ennek? Nevetség. Ez mostantól örökké így lesz, sőt, majd egyre rosszabb lesz, csak fokozatosan szoktatnak, hogy minden normálisnak tűnjön. Van ismim aki tavaly ki volt akadva a maszk miatt, most már azt mondja nem is gáz úgy megszokta, az se érdekelné ha maradna örökre..Na erről szól a szoktatás. Így ment ez a H. betűs bácsi idején is, az emberek akkor is elhitték minden klafa mikor rohadt krumplit ettek 5 éve mert azt mondta nekik a sajtó, hogy nyerésre állunk..Több ezer ember mondta hogy normálisnak érezte a Zyklon B-t is, mert azt mondták neki ezt kell csinálnia, az embereknek minden normális ha úgy mossák az agyuk. Most ugyanez megy világszinten, és valaki azt hiszi még egy influenza a félnivaló?

2021. márc. 16. 17:10
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Miért ritkítanák meg? Ki dolgozik? Ki fizet adót? Kinek adják el az árut, amiből a gazdagoknak még több vagyonuk lesz? Kevesebb fogyasztó kevesebbet költ.
2021. márc. 16. 17:28
 12/51 A kérdező kommentje:

Mivel már túlvan népesedve a föld így ez sem mérvadó.

Mi magyarok fogyunk, de globális szinten túl sokan vagyunk, erről évek óta tárgyalnak is ezekben a körökben, túlnépesedés, klíma gondok.

2021. márc. 16. 17:31
 13/51 anonim ***** válasza:
26%
Az ég piros. Cáfold meg!
2021. márc. 16. 17:31
 14/51 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem miért nagyobb hülyeség a kérdező feltételezése, mint hogy a covid egy kínai kis piacról indult el...
2021. márc. 16. 17:33
 15/51 anonim ***** válasza:
40%
Azért van mert a tv a mindenük és a fogyasztás meg a politika . Nincs önállóságuk sem felelősségük , megszokták hogy megmondja a hatalom mi a jó meg a fontos téma . Aki tudja hogy a kormány a törvény nem értünk van sem a szolgáltató sem semmi az gondolkodik spekulál . Annak feltűnik sok minden és fura esetek . Lehet okolni a bankot hitelezőt a svajci frank balhe miatt de aláírták utolag nem lehet kijátsszani . Kecsegtető volt az álom hogy lehet csökken és egyre jobban jönnek ki .... A lakosság főként ostoba szinten van mert ravasznak tartja magát miközben egy megvezetett senki . Abban a tévedésben él hogy a régi korokban lement a bajok nagyja most ez egy klassz korszak ami csak élhetőbb jobb lesz . Tessék koppanni ... A többség a történelmet sem ismeri, sem emlekeznek semmire , sem olvasnak épitőt csak gagyi lapokat . Vitatkoznak eszetlenül elfogultan nulla tapasztalattal korlatolt agyakkal . Az elnyomó rendszerek sumákok , anno nyíltan árokba lőtték frllógatták barkit , most tálcán hozzák a mérget . A tájekozottak sem veszik észre hogy nincs bal sem jobb politika csak globalis elnyomás kiéheztetés .
2021. márc. 16. 17:37
 16/51 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező mindenben igazad van. És nekem sem hiszi el sok családtagom sem. Én nem értem. Tavaly mi volt? Engedjük el a húsvétot, hogy nyugodt karácsony lehessen. Ahhoz képest köv húsvét van és rosszabb a helyzet..Nem hiszik el sokan hogy ennek nem lesz vége!!! A rendszerváltás is része volt a tervnek. Siralmas! Én narancsos szavazó voltam vagyok de elismerem hogy őket is megvették kilóra akik ezt a tervet csinálják, gondolom nem is volt más választásuk, muszáj a színjáték.
2021. márc. 16. 17:41
 17/51 anonim ***** válasza:
40%
Aki követte a 90es évek nyugati aktuálpolitikai hiradásait BBC CNN és szakértők publikációit riportjait az nincs meglepve . Fokozatosan elmondták hogy az ipar fejlődése befektetők térnyerése globálisan szenvedést fog hozni . Itt biztak az emberek mert nem volt nyomor a 70s évektől az és szabadpiac hozott némi tőkét . Az EU belépés már egy küszöb volt a negatív oldalban . Mesterségesen szított háborúk infláció eladósítás migráció tv hülyítés popkultuszok giccsek lmbtq génmanipulació stb romlást hoz . Annyira egyoldalú hogy nincs kínálat csak a szenny zajlik .
2021. márc. 16. 18:04
 18/51 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, te aki átlátsz mindenen. Tök jó, hogy a világ népességénél, orvosainál, tudósainál, kutatóinál, tanárainál, okosabbnál okosabb embereinél is okosabb vagy, de te mégsem tudod elmagyarázni miért is hazudik az emberek kb. 80%-a, miért hazudnak az orvosok, akik azt állítják, hogy van a vírus és veszélyes, miért hazudják azok, akik kórházba kerültek miatta, hogy van a vírus, miért hazudnak azok, akiknek hozzátartozóik, ismerőseik haltak meg, akiknek semmilyen más betegségük nem volt korábban? Miért hazudnak azok az orvosok, nővérek világszerte, akik kórházakban dolgoznak és tapasztalják a sok beteget, akik meg tudnak különböztetni betegségeket egymástól, miért hazudnak azok a kutatók, akik kutatják a vírust, miért hazudnak a tanulmányok, miért hazudik a non-profit WHO, miért hazudik szerinted a világ nagyobb része? Az orvosok, nővérek, kutatók, stb. egy fillérrel se kapnak többet akkor ha hazudnak, nem betegszám alapján kapják a fizetésüket. És hogyan lehet az, hogy te tudsz erről a világ összes országát áthálózó összeesküvésről (tudom, te nagyon okos vagy), de azok, akiknek érdeke lenne, hogy minél hamarabb vége legyen ennek az egésznek (az összes ország, ahol korlátozások vannak és amelyeknek a gazdasága ezt megsínyli) semmit se tud erről, se a gazdasági vezetők, se a kórházak vezetői, se mások?
2021. márc. 16. 18:10
 19/51 A kérdező kommentje:

Csak ez nincs így. A férjem orvos Budapesten egy belvárosi kórházban, és fele sem igaz, nagyon sok ember ellenzi az eü-ben is az egész helyzetet!! És világ szinten így van, csak az konteós meg h*lye..

A WHO-t meg hagyjuk, össze vissza beszél, és szerinted ezek a nonprofit szervezetek kinek a kezében vannak, meg a sok tudós? Azt mondják amit kell..

2021. márc. 16. 18:16
 20/51 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy sok ember ellenzi. Én is ellenzem a vírust és a helyzetet, de attól még nem tűnik el, nem lesz kevésbé veszélyes.

Mi az, ami a férjed szerint nem igaz? Ezt kihagyad. Kong az ürességtől a kórház? Az összes többi orvos, aki az ellenkzőjét mondja, hazudik? Miért? Lefizetik? És az ápolókat is? Az világon mindenhol, ahol azt állítják, hogy sok a beteg?

Már megint nem válaszoltál, csak kérdezel: kinek a kezében van a WHO? És a tudósok? Ezt kérdeztem, erre te is ezt kérdezed... Ez ám az értelmes válasz... Feltettem kb. 10 kérdést, egyre se válaszoltál, de mindenki hülye, csak te vagy helikopter...

2021. márc. 16. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!