Még mindig van aki elhiszi, hogy Karácsony Gergely nem a Fidesz embere?
Figyelt kérdés
2019. dec. 7. 10:26
1/12 anonim válasza:
Mi megmondtuk, hogy alkalmatlan, de ti szavaztatok rá.
Most, hogy kiderült, hogy valóban alkalmatlan és csak herdálja a pénzt egyből a Fidesz embere.
Ti tényleg zseniálisak vagytok ott ellenzéki oldalon.. felelősségvállalás egyenlő a nullával.
2/12 anonim válasza:
Még mindig van, aki elhiszi a Fidesz agymosó propagandáját. Nagyon sok ilyen van. Azért tart itt az ország.
3/12 anonim válasza:
Kedves kérdező ezt miből "szedted le"?? Elárulom neked hogy én Fidesz szavazóként jó néhány Fidesz szavazóval beszélgettem a választások után, mindegyik ki volt akadva az eredményen...
4/12 anonim válasza:
Nem tudom,nekem nagyon hitelesnek tűnt a csalódottság a sajtótájékoztatón a Fidesz részéről,amikor elvesztették a fővárost.
5/12 anonim válasza:
Amennyiben a Fidesz embere, akkor a Fidesz full sik hülye, hogy a saját emberét akarja kicsinálni.
6/12 anonim válasza:
Miből következik nálad az, hogy Karácsony a Fidesz embere?
Pl. abból, hogy kirúgta az FKF igazgatóját, aki kifejezett tilalmának ellenére szerződést kötött Mészárossal?!
Vagy abból, hogy az összes szerződést nyilvánosságra hozza?
Vagy abból, hogy a Fidesz-közeli parkolási maffiát felszámolja?
7/12 anonim válasza:
Karácsonynak teljesen mindegy, nincs olyan párt, akivel ne tudna azonosulni, neki csak annyi a lényeg, hogy a porondon legyen és $
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a Fidesz embere, de nem is tesz meg mindent amit tud a fidesz ellen. Például miért alpolgármester egy fideszes oligarcha gyerekeinek anyja? Baranyi Krisztina miért nem tagja egy fővárosi bizottságnak sem? Lehet, hogy igazi ellenzékiként látna olyan dolgokat, amit ők nem akarnak?
9/12 anonim válasza:
Baranyi Krisztina miért kellene, hogy tagja legyen? Ki ő? Mivel több másnál?
10/12 anonim válasza:
Baranyi Krisztinának -úgy tűnik- saját véleménye van, s ez nem mindenkinek tetszik. Így hát kihagyják a "buliból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!