Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen provokatívak az...

Miért ilyen provokatívak az emberek, ha erről a Covidről van szó?

Figyelt kérdés
Szinte belém vesz a családom, hogy én hogyhogy nem tudom ezt komolyan venni, ez mekkora felelőtlenség, miért vagyok "Gődényista", stb. Minden jogszabályt betartok, azt a gusztustalan maszkot is felveszem, csupán van egy véleményem, s nem tagadom ezt a vírust sem, viszont emlékszem az iskolás éveimre, hogy anno az influenza mindig ilyen tájban szokott tetőzni, a féliskola meg hiányzott, síszünetre (közben talán 2 ember síelt az iskolából) hivatkozva bezárták a sulit 1 hétre. Tény, hogy nem is nézek tévét.
2021. márc. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:
Amúgy "és"-sel nem kezdünk mondatot. Jó tanács!
2021. márc. 6. 23:16
 62/66 A kérdező kommentje:
59. Azt azért elárulhatnád, ha annyira pattogva rettegsz itt, miért nem maradsz otthon? Ha rajtam múlna már rég börtönbe lennél egy 2 hétre legalább, száraz kenyér+víz kombójával. Könnyű apuci-anyuci gépe mögül.
2021. márc. 7. 11:01
 63/66 anonim ***** válasza:

Szerencsére a törvényeket neked is be kell tartanod.

Az meg, hogy itt fotelhuszárkodsz... hát... arcpirító, de ez legyen a legnagyobb örömöd.

2021. márc. 7. 11:36
 64/66 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, örülök, hogy segíthettünk kiereszteni a gőzt, gyere máskor is trollnak. Valami más témat is feldobhatsz, pl. Miért nem szódabikarbónával gyógyítják a rákot? Milyen chip lesz belénk oltva? vagy Joe Biden gyíkember-e? Stb.

Szívesen!

2021. márc. 7. 12:50
 65/66 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy csak mellékesen megjegyzem, pont az ilyen "megmondóemberek" mint a kérdező élik meg a legnehezebben az ilyen helyzeteket, tekintve hogy eddigi céltalan antiszoiális életük a gép előtt telt...
2021. márc. 7. 12:53
 66/66 anonim ***** válasza:
"antiszociális életük"
2021. márc. 7. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!