Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen provokatívak az...

Miért ilyen provokatívak az emberek, ha erről a Covidről van szó?

Figyelt kérdés
Szinte belém vesz a családom, hogy én hogyhogy nem tudom ezt komolyan venni, ez mekkora felelőtlenség, miért vagyok "Gődényista", stb. Minden jogszabályt betartok, azt a gusztustalan maszkot is felveszem, csupán van egy véleményem, s nem tagadom ezt a vírust sem, viszont emlékszem az iskolás éveimre, hogy anno az influenza mindig ilyen tájban szokott tetőzni, a féliskola meg hiányzott, síszünetre (közben talán 2 ember síelt az iskolából) hivatkozva bezárták a sulit 1 hétre. Tény, hogy nem is nézek tévét.
2021. márc. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
40%

Megnéztem, és? Ettől még se a hullámos terjedés, se a maszkviselés nem változik. Az se volt benne a videóban, hogy mely kórházak covid részlegén dolgoztál.

2021. márc. 2. 13:59
 12/66 A kérdező kommentje:
11 Ja, tehát az rendben van, hogy olyanokat is beleszámítanak, akik vélhetően voltak valamikor koronások, de egészen másban haltak meg, mondjuk balesetben. Hát, én biztos perre vinném az ügyet ilyen esetben. Na mindegy, nem akarlak meggyőzni semmiről, csak amikor már a tévében lenyilatkozzák, hogy mennyire felfújt ez az egész, azok után nem érdemes lenne kicsit elgondolkozni, hogy meddig hülyíthetik az embereket.
2021. márc. 2. 14:04
 13/66 anonim ***** válasza:
34%

Tehát nincs válaszod, nem jártál a jelen helyzetben kórházban, semmit nem tudsz a vírusokról, annyit látsz hogy Cili néni hülyeségeket beszél és ezt összemosod a járvánnyal és a maszk rósz. Köszönöm, most már értem, miért mondja rád a családod, hogy Gődényista. :D

2021. márc. 2. 14:07
 14/66 A kérdező kommentje:
Az a 16 éves lány nyirokrendszer betegségben szenvedett. Azért arra kíváncsi lennék tisztán Covidban mennyien haltak meg.
2021. márc. 2. 14:08
 15/66 anonim ***** válasza:
42%

Az eddigi elhunytak 5-7%-ának nem volt alapbetegsége. Publikus adat, csak rá kellett volna keresned, ha kíváncsi lennél.

Ezt az érvet mondjuk soha nem értettem... apukám cukorbeteg, anyukámnak magas a vérnyomása, párom autoimmun beteg. Mind dolgozó, életerős emberek ezzel együtt. Vagy értük kevésbé lenne kár, ha belehalnának? :D

Azt se értem, hogy miért kizárólag a halálozást nézi mindenki (jó, tudom, mert Viktorunk azt mondta nyáron hogy azt kell nézni), hetekig-hónapokig feküdni ezzel a vírussal, az se kellemes. A szövődmények se kellemesek. Nem csak a halál az egyetlen gond vele.

2021. márc. 2. 14:14
 16/66 A kérdező kommentje:
Betegségek voltak, vannak, lesznek is. Szerintem féljünk mától az összes betegségtől, féljünk a balesetektől, gyilkosságoktól, stb. Nekem mindegy, ha valakinek jó rettegésben élni, ám legyen.
2021. márc. 2. 14:14
 17/66 anonim ***** válasza:
34%

"féljünk a balesetektől, gyilkosságoktól"

Szerencsére félünk, és társadalmi szinten évszázadok óta vannak óvintézkedések ezek ellen. :)

Miért rettegés az, ha valaki tudomásul veszi hogy valami nem veszélytelen, és tesz a biztonsága érdekében? :D

Oké, befejezem a kérdezgetést, eddig se válaszoltál egyetlen egy kérdésemre se, fölösleges. :)

2021. márc. 2. 14:17
 18/66 A kérdező kommentje:
Mire vagy kíváncsi? Többet jár a mentő, apokaliptikus helyzet van az országban?
2021. márc. 2. 14:20
 19/66 A kérdező kommentje:
Ha életerős emberek a szüleid, akkor miért nem váltanak életmódot? Mozognak rendszeresen, relaxálnak? Saját maguknak is tartoznak ennyivel, ez épp annyira felelőtlenség.
2021. márc. 2. 14:24
 20/66 anonim ***** válasza:
29%

Hogyhogy mire vagyok kíváncsi? Le van írva, de bemásolom őket újra akkor, hogy megint terelhess. :D

Hogy lehet kamuból megtölteni haldoklókkal a kórházakat?

Szóval ennyire értesz a vírusokhoz, hogy még a hullámok is új jelenségnek számítanak neked?

Mely kórházak fertőző intenzív osztályán jártál eddig?

[krónikus betegek] értük kevésbé lenne kár, ha belehalnának?

Miért kizárólag a halálozást nézi mindenki?

Miért rettegés az, ha valaki tudomásul veszi hogy valami nem veszélytelen, és tesz a biztonsága érdekében?

"Többet jár a mentő" - igen, ezt főút mellett élve napi szinten tapasztalom, és mentőszolgálatos barátaim, rokonaim is egyértelműen megerősítik sajnos.

"apokaliptikus helyzet van az országban?" - attól függ, mit nevezünk annak. Az értelmező szótár szerint a szó "szörnyűségekkel teli"-t jelent, erre azt mondanám hogy igen, az van.

2021. márc. 2. 14:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!