Miért ilyen provokatívak az emberek, ha erről a Covidről
van szó?
Figyelt kérdés
Szinte belém vesz a családom, hogy én hogyhogy nem tudom ezt komolyan venni, ez mekkora felelőtlenség, miért vagyok "Gődényista", stb. Minden jogszabályt betartok, azt a gusztustalan maszkot is felveszem, csupán van egy véleményem, s nem tagadom ezt a vírust sem, viszont emlékszem az iskolás éveimre, hogy anno az influenza mindig ilyen tájban szokott tetőzni, a féliskola meg hiányzott, síszünetre (közben talán 2 ember síelt az iskolából) hivatkozva bezárták a sulit 1 hétre. Tény, hogy nem is nézek tévét.
Azért provokatívak az emberek, mert akkora felelőtlen ember vagy, hogy abból indulsz ki, hogy nincs semmiféle súlyos járvány, ebből kifolyólag nem is tudod komolyan venni, és mialatt úgy élsz, mintha semmi gond nem lenne, ezalatt gondolom a maszk is úgy van rajtad, hogy a ki.aszott orrod ott fityeg ki felette, és olyan járványhoz hasonlítod a covidot, amit már ismer mindenki, és van ellene oltás meg antibiotikum.
2021. márc. 2. 13:09
2/66 anonim válasza:
Az influenza "szezonális" fertőzés járvány, a covid 1 éve az egész világot érinti. Gyakorlatilag folyamatosan. Ez egy új típusú megbetegedés, még mindig semmit nem tudunk róla az influenzához képest. Nem gondolom, hogy provokatívak az emberek, csak mindenkinek elege van az egészből és hogy néhány " ugyan hagyjuk már" felfogasú ember nem tartja be a szabályokat és szabadon fertőzhet, lassítva ezzel azt, hogy mihamarabb normálisan éljünk.
2021. márc. 2. 13:09
3/66 A kérdező kommentje:
1-es Az indulatkezelési problémáiddal fordulj szakemberhez. Szerintem én nem ilyen stílusban tettem fel a kérdést. Nézzél azért ebbe bele, 1:16-tól a lényeg. https://www.youtube.com/watch?v=cxbxPbv8Emc&t=240s
2021. márc. 2. 13:17
4/66 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, hogy az oltással jössz, én még soha nem voltam oltástól olyan beteg, mint attól, pedig az tesztelt.
2021. márc. 2. 13:19
5/66 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudom komolyan venni, mert látványosan hülyítik az embert.
2021. márc. 2. 13:32
6/66 anonim válasza:
Sokan unjuk már, hogy 1 év után még mindig itt tartanak egyesek, hogy az influenzához hasonlítgatják (mert totális lezárások mellett nagyjából talán hasonló a fertőzöttszám, mint az influenzajárvány idején mikor mindenki tojik rá nagy ívben), meg hogy a maszk nem véd, és a többi.
Én csak azt nem értem, hogy eddig az influjjenza alatt nem volt az összeroppanás szélén a kórházi ellátás, most meg igen... akkor ezen mi a kamu? Hogy lehet kamuból megtölteni haldoklókkal a kórházakat?
2021. márc. 2. 13:45
7/66 anonim válasza:
Most halt bele egy 16 éves magyar lány. Külföldön már sokan, a fiatalok közül is.
Majd amikor te is elkapod, te is olyan leszel, mint Pataki. Ő is kijózanodott betegen.
2021. márc. 2. 13:47
8/66 A kérdező kommentje:
Még egyszer mondom, nézd meg a belinkelt videót. Amúgy ellátás hiány miatt? Már lassan a depressziós emberre is ráfogják, hogy biztos a Covid. Volt ám ágyfelszabadítás is. Ja, hogy az évtizedek alatt tönkretették az egészségügyet. Már elnézést, de erről miért én tehetek? Ha annyira veszélyes a Covid, akkor nyárra hogyhogy lecsillapodott, hogyhogy manipulálni kell a számokat? Én abszolút meggyőzhető vagyok, csak én a kórházban se azt vettem észre, hogy világvége hangulat lenne.
2021. márc. 2. 13:52
9/66 anonim válasza:
"Ha annyira veszélyes a Covid, akkor nyárra hogyhogy lecsillapodott, hogyhogy manipulálni kell a számokat?"
Szóval ennyire értesz a vírusokhoz, hogy még a hullámok is új jelenségnek számítanak neked? :DDDD Nincs ezzel gond, de akkor miért akarod jobban tudni mint a hozzáértők?
"én a kórházban se azt vettem észre, hogy világvége hangulat lenne."
Ez pozitívum! Mely kórházak fertőző intenzív osztályán jártál eddig?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!