Vigyázat! Provokatív kérdés következik. Ha nem bírod most, akkor inkább ne olvasd el. Piti kérdés, de mégis hogy lehet ez?
Nem mostanában történt a keveredés.
Egy magyarnak valószínűleg szép gyereke lenne egy afroamerikaval. Szebb, mint egy másik keverék-magyarral.
Mert egy faj vagyunk. Rengeteg a fajra, és nem rasszra jellemző betegség. Akármilyen keverék az ember, akkor is ember marad, és a fajra jellemző betegségek megmaradnak. Ugyanúgy létezik szellemileg visszamaradott fehér, ázsiai, és néger. Hiába keverjük, ha minden rassznál létezik a betegség. A fejlődési rendellenességek, és rengeteg egyéb genetikai betegség is az egész fajt érinti.
Mutációk, fejlődési rendellenességek, születési komplikáció (mint pl.: oxigénhiány), és örökölt betegségek is ugyanúgy maradnak, attól, hogy két fajtát keverünk.
Sőt akár egészséges(nek tűnő) embereknek is lehet beteg gyereke. A gyerek rejtett genetikai betegséget örökölhet, felléphet mutáció stb.
Az meg, hogy ki csúnya, és ki szép relatív.
Szerintem erősen szubjektív kijelentés hogy a felverek szépek. Vagy a médiában látott felverekbol indul ki - de a mediaban mindenki szép, karcsú és tökéletes a fogsora.
Én személyesen meg nem találkoztam szép "felverrel".
Az, hogy a magyar kevert nép lenne, nem igaz. Valamilyen szinten minden nép kevert, nincs olyan népcsoport, akik soha nem érintkeztek kívülállókkal, de azért azt nem mondhatjuk, hogy mi "kevertebbek" lennénk az átlagnál.
Sajnos itt gyk-n sok az önjelölt történész-genetikus-néprajzkutató, ezért sok hülyeség hangzik el, mint a kérdésed is.
Nem nekem nem úgy tűnik. Szerintem csupa helikopterből áll, akik kivetelesek és minden más magyart sunyinak hazugnak és bekepzeltnek tart.
Egyébként kihagytad meg hogy depressziós és irigy is. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!