Kicsit provokatív, de van olyan?
Igen. Furcsa magunkat fényezni, de barátnőm szerint helyes, objektíven izmos, kedves, vicces és valamennyire okos vagyok, mert bent mérnöki szakon vagyok amit bírok.
Szóval élő példa. Tinderen kerestem komoly kapcsolatot. Kb 30 lánnyal találkoztam. Ebből sokukkal nem volt tökéletes vagy éppen jó az öszhang. Végül közülök, csak 4 volt akivel volt második randi.
Majd abból a 4ből 2 a "barátnőm" volt 1-2 héten át. Vagyis csak úgy viselkedtünk, de egyik alkalommal én mondtam hogy inkább nem. Másiknál a lány.
Végül találkoztam a mostani barátnőmmel, akivel már 3 hónapja együtt vagyunk és úgy nézki még sokáig együtt is leszünk, mert tökéletesen egymáshoz illünk.
Szóval volt, hogy heti 2-3 lánnyal találkoztam. Kicsit keresgéltem, de összesen 3 lánnyal feküdtem le és mindhárommal úgy voltam, hogy "Oké, vele lehet lesz valami komolyabb".
Biztos vagyok hogy playernek jöttem le sok embernek, főleg hogy kicsit olyan a kinézetem. A mostani barátnőm is azt hitte, hogy csak játszom a jó fiút, mert picit túl magabiztos vagyok plusz a kondis kinézet sztereotípiákkal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!