Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen provokatívak az...

Miért ilyen provokatívak az emberek, ha erről a Covidről van szó?

Figyelt kérdés
Szinte belém vesz a családom, hogy én hogyhogy nem tudom ezt komolyan venni, ez mekkora felelőtlenség, miért vagyok "Gődényista", stb. Minden jogszabályt betartok, azt a gusztustalan maszkot is felveszem, csupán van egy véleményem, s nem tagadom ezt a vírust sem, viszont emlékszem az iskolás éveimre, hogy anno az influenza mindig ilyen tájban szokott tetőzni, a féliskola meg hiányzott, síszünetre (közben talán 2 ember síelt az iskolából) hivatkozva bezárták a sulit 1 hétre. Tény, hogy nem is nézek tévét.
2021. márc. 2. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak amúgy. Betegségek voltak, vannak, s lesznek is.
2021. márc. 6. 16:41
 52/66 anonim ***** válasza:
Pontosan. Azért ha megengeded, nem akar mindenki belehalni az éppen szembejövő kórságban.
2021. márc. 6. 21:46
 53/66 A kérdező kommentje:
Nosza rajta, akkor maradj otthon! De ezt már annyiszor ki lett tárgyalva, Már nagyon sok embernek elege van a magadfajta megmondó emberekből, akik mindenáron azon vannak, hogy tönkretegyék az embereket, mind mentálisan, mind érzelmileg, mind fizikailag. A fiataloknak ki fogja visszaadni ezeket a hónapokat?
2021. márc. 6. 21:59
 54/66 A kérdező kommentje:
ezt* ez
2021. márc. 6. 22:00
 55/66 anonim ***** válasza:

Annó a 2. világháború még inkább tökretette az embereket, mind mentálisan, mind érzelmileg, mind fizikailag. Aztán ott volt a vietnámi háború..sorolhatnám. Neked csak az a bajod, hogy otthon kell lenned egy vírus miatt.

Mi lenne veled, ha a közel keleten születtél volna meg? Fegyvert fognál, vagy emigrálnál európába?

2021. márc. 6. 22:17
 56/66 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a második világháború, meg a közel kelet? Nagy gond, hogy otthon kell maradni, mert jelenleg nem tudom, hogy miből fogok megélni. De valóban, kárörvendjünk tovább.
2021. márc. 6. 22:24
 57/66 anonim ***** válasza:
68%

Hol az a baj, hogy nem nyithatod ki a kis boltodat, hol a fiatalsag lelkinyomora miatt aggódsz, néha meg az a problémád, hogy nem is olyan komoly ez a járvány.

Szerintem el kéne döntened, hogy mi is a problémád...

Képzeld nekem is elegem van a járványból, a bezartsagból és a kilátástalanságból. Ettől még nem Cilit hibáztatom, nem írogatok kérdést gyakorira, hogy provokáljak és nem hagyom otthon a maszkom, mert én aztán jobban tudom, hogy eddig is voltak betegségek. Attól, hogy nem vagyok veszélyeztetett, nem akarom elkapni és ha mégis, akkor sem akarom terjeszteni. Továbba nem akarok hozzájárulni sem közvetlenül, sem közvetve az egészségügyi intézmények leterheléséhez.

Sajnos a magadfajták a járvány megállításának gátjai. Ha aggódsz a fiatalokért és a boltodért, akkor tarts távolságot és fejezd be a hisztit.

2021. márc. 6. 22:26
 58/66 A kérdező kommentje:
Ha annyira komoly lenne ez a járvány, nem kellene a halálozási számokkal játszadozni, hogy többnek tűnjön. Ez ott van a videóban nyíltan kimondva.
2021. márc. 6. 22:32
 59/66 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, itt két dolog van:

1: Te nyugodtan lehetsz annyira hülye, amennyire csak akarod.

2: DE ezt nem terjesztheted! És főleg: nem veszélyeztethetsz vele másokat!

2021. márc. 6. 22:40
 60/66 A kérdező kommentje:
Veszélyezteted magad a sok tévénézéssel, kedves 59-es. Mindenki magából indul ki. Na szép estét, menjél, nézd tovább a híradót, hátha bemondják, hogy jön a 100. hullám, a Marsról jövő mutációval.
2021. márc. 6. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!