Miért ilyen provokatívak az emberek, ha erről a Covidről
van szó?
Figyelt kérdés
Szinte belém vesz a családom, hogy én hogyhogy nem tudom ezt komolyan venni, ez mekkora felelőtlenség, miért vagyok "Gődényista", stb. Minden jogszabályt betartok, azt a gusztustalan maszkot is felveszem, csupán van egy véleményem, s nem tagadom ezt a vírust sem, viszont emlékszem az iskolás éveimre, hogy anno az influenza mindig ilyen tájban szokott tetőzni, a féliskola meg hiányzott, síszünetre (közben talán 2 ember síelt az iskolából) hivatkozva bezárták a sulit 1 hétre. Tény, hogy nem is nézek tévét.
Ja, hát az orvosok is tévednek. Említettem korábban, hogy a párom autoimmun beteg, nála ez bénulásban nyilvánult meg. Az első orvos aki látta, gázmérgezésnek mondta. :DDD
Sajnos vannak ilyenek.
2021. márc. 2. 15:41
32/66 A kérdező kommentje:
Az ok, de miért fogták egyből a Covidra? Olyan abszurd az egész.
2021. márc. 2. 15:43
33/66 anonim válasza:
Te vagy provokatív, nem a zemberek... XD Azért mert beengedtek takarítani egy kórházba, nem éppen neked kellene megmondani a tutit a járványról.
2021. márc. 4. 22:47
34/66 A kérdező kommentje:
Az ármányról pontosabban? Járványnak titulálni egy vírust, aminek a halálozási számát manipulálni kell. Hát ok, nincs több kérdésem. Én sehol nem mondtam meg a tutit a "járványról", de majd térjünk erre a kérdésre vissza, amikor a zemberek, (hogy szavad járásánál maradjak) utcára kerülnek a bedőlt hiteleik miatt, miközben dolgozni se hagyják őket. Tudom, lesz.rod őket nagy ívben, mert a vírus pusztít ki minket...
2021. márc. 4. 23:00
35/66 A kérdező kommentje:
De látom a személyeskedés divat lett egy jó ideje.
2021. márc. 4. 23:04
36/66 anonim válasza:
Van a vírusnak tendenciája, van a vírusnak potenciális veszélyeztetett csoportja és vannak mutációi.
Ami nincs: gyógyszer a vírus ellen, információ a terjedés módjáról és annak módosulásáról, védőoltás védettségének hosszáról, fertőzés lefolyásának előrejelzéséről.
Amit tudunk: cukrosok, elhízottak, idősek, daganatosak, szív- és érrendszer betegségben szenvedők, alkoholisták, autoimmun betegek jó eséllyel halnak bele.
Magyarország felnőtt lakosságának min. 70%-a ezek alapján veszélyeztetett.
Szerinted akkor jobb elkapni vagy nem?
2021. márc. 5. 23:32
37/66 A kérdező kommentje:
36. Ne haragudj, de az legyen az ő gondja, ha nem tudja megállni, hogy ne egyen, igyon annyit, ne szívja az a rohadt bagót, nem veszi a fáradságot, hogy elmenjen egyet mozogni, egy szóval egészségesebben éljen. Ez nem a saját felelőssége? Erről miért is én tehetek? Talán először erre kellene valami megoldást találni, de ha ezt ők nem akarják, akkor legyünk életünk végéig bezárva? Miért engem kell bekorlátozni, mert ők felelőtlenül viselkednek saját magukkal? Azzal egyetértek, aki olyan beteg, idős, vagy egyszerűen fél, az maradjon otthon! Eddig is ezt kellett volna. De valamiből meg kell élni, s a segítséget nem nagyon látom.
2021. márc. 6. 10:39
38/66 A kérdező kommentje:
Amúgy ott van a C és D vitamin, cink, magnézium, különböző gyógynövények, mint a csipkebogyó, kakukkfű. Érdekes, hogy erről a média valahogy mindig megfeledkezik, csak az oltás, aminek a hatásáról vajmi keveset tudunk, s ezt nyomják állandóan, már ott tartunk, hogy az a felelőtlen, aki nem adatja be. Mi van, ha abba halnak bele annyian?
2021. márc. 6. 10:54
39/66 A kérdező kommentje:
Mellesleg hova tűnt az influenza egy éve? Csak azt ne mondjuk, hogy a maszk, aminek a nyílásán keresztül egy hangya átfér, akkor egy vírus majd nem. Ugyan.
2021. márc. 6. 11:45
40/66 anonim válasza:
"Miért engem kell bekorlátozni, mert ők felelőtlenül viselkednek saját magukkal? "
Nem csak téged, hanem sajnos mindenkit be kell korlátozni. A mutációk ugyanis amiatt jönnek létre, hogy nem áll meg a terjedés. Teljesen mindegy, hogy kin megy át tünetmentesen, ha folyamatosan cirkulàl egy egyre agresszívebben pusztító vírus az emberiségben. Előbb- utóbb te is kiszelektálódhatsz.
A vitaminok jók, szedni kell, de ettől nem fogunk megmenekülni önmagában. A koronavírusra meg a kakukkfüvet és a csipkebogyót válaszolni az oltással szemben.... Hát finoman szólva is nagyon tanulatlan vagy ...de mindig az ilyeneknek van a leghatározottabb véleménye.
Az influenza pedig nem csak a maszk használatától hanem a sok homeofficetól, tavolsagtartástól, online oktatástól és távolságtartásól tűnt el erre a szezonra....
De hát akinek ez is hihetetlen dolog, azt miről akarja bárki is meggyőzni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!