Szerintetek az emberek iskolaszezonra készültek többet vagy karácsonyra? Indoklàst is ìrhattok. 37/N
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 17:02
1/9 anonim válasza:
Őszintén szólva én semelyikre sem.
Egyszerűen nem volt az egészhez kedvem,amit nem akarok azt nem fogom erőltetni fölöslegesen.
22F
2/9 anonim válasza:
Ez a két dolog olyan távol van egymástól,mint Makó Jeruzsálemtől.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem vàlasz a kérdésre. :)
2020. dec. 28. 17:08
4/9 anonim válasza:
Majd ha leírod, mi a frász köze van a kettőnek egymáshoz, válaszolok.
5/9 A kérdező kommentje:
Én azt láttam, hogy az eladóknak nem volt sok dolguk iskolaszezonra való készülődésben. Kiraktak pár karton füzetet, abból még maradt is. Karácsonykor is tartalékoltak az emberek. Ti is így láttátok?
2020. dec. 28. 17:20
6/9 anonim válasza:
Én se értem hogy függ össze bármi bármivel ebben a kérdésben.
7/9 anonim válasza:
Szerintem Karácsonyra. Az iskolaszezonban mindenféle állami szülő-gyerektámogató program van, a Karira nem feltétlen. A Kari a szülőnek is jó, mert amit ő gyerekként nem kapott meg, megveszi a gyerekének, és ő is játszhat azzal a játékkal:). (F38)
8/9 anonim válasza:
nem mindenkinek van iskolás gyereke
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!