Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez esetben, áldozatnak tekinte...

Ez esetben, áldozatnak tekintenéd a fiad?

Figyelt kérdés
[link]

2020. dec. 5. 21:53
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
37%
Azért azt az oldalt is szokták védeni, a sok "anyukám 9 volt, apukám meg 76, mikor összejöttek, és boldogok".
2020. dec. 6. 01:12
 22/42 Savlekotő ***** válasza:
51%

Kíváncsi lennék ha neked adna valaki erőszakos élményt akkor is nagy lenne e a szád,és élveznéd e az életre való élményt..

Erőszak áldozataival is dolgozom,tök mindegy a kor a nem,ez nem élmény... Idióta.. Ne keverd ide az lmbt fóbiádat se mert a kettő teljesen különbözik...

70F

2020. dec. 6. 01:15
 23/42 anonim válasza:
0%
Nem beleegyezett az õ hibálya
2020. dec. 6. 02:02
 24/42 anonim ***** válasza:
66%

Miért képtelenek az emberek a konkrét kérdésre válaszolni?

Nem az volt a kérdés, hogy X vagy Y országban mit ír elő a törvény beleegyezési korhatárnak - ami mellesleg országonként eltérő - hanem hogy:

TE(!) áldozatnak tekintenéd e a fiad!

2020. dec. 6. 09:37
 25/42 anonim ***** válasza:
62%

Magyarországon a beleegyezési korhatár pont 14 év. Ami azt jelwnti, hogy egy 14 éves már az egész falut végigdughatja, ha akarja. A vénasszomyokat is.

(Ahol én élek, mondjuk már 15...)

De nem értem itt az egész lényegét. Hogy ilyesmiből bírósági ügy legyen, ahhoz fel kell jelenteni az idősebbet.

De ha a fiam magától feküdt le vele, és még élvezte is (beszélgettek is a végén, szóval nem akart menekülni, vagy ilyesmi), akkor miért jelentenénk fel? Úgy értem, hogy az ok hogy kor szempontjából egy 32 évesnek még nem legális a 14 éves, de ha a gyerekem akarta és élvezte a szexet, akkor hol a probléma?

2020. dec. 6. 11:34
 26/42 anonim ***** válasza:
62%

Ha a fiú akarta és élvezte, akkor mitől nelle más ez az eset, annál mintha egy másik 18 éven alullival feküdt volna le?

Vagy egyáltalán hogy jutott el ez a dolog a bíróságig? A fiúnak nem volt érdeke, mert ő akarta azt. A nőnek se volt. Akkor meg kinek járt el a szája?

2020. dec. 6. 11:37
 27/42 anonim ***** válasza:
84%

*lenne más ez az eset

(26-os voltam)

2020. dec. 6. 12:01
 28/42 anonim ***** válasza:
70%

Véleményem szerint egyszerűen csak nem kellett volna ebből jogi ügyet csinálni.

Az ok, hogy egy ország jogilag megszabja, hogy egy 18 éven felüli minimum hány évessel szexelhet.

(Általában a fiatalabb védelmének érdekében, mert egy gyerek számára a felnőttek tökéletesek szoktak lenni. Egy gyerek számára egy másik gyerek egyenlő fél, de a egy felnőtt sokszor már valami "felsőbbrendűbb". Szóval több mindent elhisz neki, könyebben meg tudja győzni a felnőtt, stb.)

Viszont a szex az egy olyan dolog, aminél csak 1 dolog számít: hogy mindkét fél örömét lelje benne.

Ebból a szempomtból meg mindegy, hogy a fiatalabb 14 éves, az idősebb meg 32. (Ami az adott országban nem legális). Mitől más ez annál, mintha a fiatalabb 14, az idősebb meg 17 lenne? Vagy ha mindkettő 14?

A fiú akarta azt a szexet, direkt hazudott is érte, az együttléttel nem volt problémája, ráadásul nem is csak szexeltek, s aztán viszlát, hanem beszélgettek is. Itt nem csak a szexen volt a lényeg.

Szóval nem is inkább a nő használta ki a fiút, hanem inkább a fiú a nőt, mert direktbe hazudott a koráról az alkalom kihasználása miatt.

Ha az én gyerekemmel történt volna ilyen, megkérdeztem volna tőle, hogy "Milyen volt?". Mert ha neki az kifejezetten jó volt (Vagy legalább egy közepes szintű, de semmiképp se kellemetlen) akkor annyiban is hagynám. Megvan a fiam első szexuális élménye, ami miatt már enyhén tudja, hogy mit hogy kell csinálni, s kész.

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy igaz-e, hogy a 14 éves fiam egy 32 évessel feküdt le, csak annyit mondanék, hogy csak kitalálta, hogy menőzhessen a barátainak. (Mert a hálószobában történt dolgok, csak úgy kerülheznek napvilágra, ha valaki elmondja. A nőnek ez nem ált érdekében, de egy 14 éves nem tud magában tartani egy ilyen dolgot. Az még nem érti, hogy a szex csak a 2 érintett félre tartozik.)

Biztos a fiamnak se lenne túl kényelmes bíróságra járkálni egy olyan dologért, amit ő akart, s meg lehetne oldani máshogy is...

Konkrétan azzal, hogy senki se szól semmit. Vagy ha egy 15 évessel feküdt volna le azt is szét kellene kürtölni?

Legalább tudom, hogy biztos védekeztek, mert a felnőtt nőnek gondolom volt annyi esze, s nem volt full tapasztalatlan mindkettő a fiam első alkalmakor. Egy 32 éves már tudja, hogy neki mi a jó, és azt is, hogy az ellenkező nem mit szokott szeretni az ágyban. Biztos nem tengericsillag pózban várta a csodát minden visszajelzés nélkül...

2020. dec. 6. 12:46
 29/42 anonim ***** válasza:
32%

Nyugodtan pontozzatok le, pont leszarom!

Egyébként én a fiamat és a nőt is hibásnak tartanám. Lehet, felpofoznám mindkettőt. Ez az én értékrendembe nem fér bele, iszonyú ciki lenne. Lehet, hogy nem jelenteném fel a nőt (ha már lenyugodtam), de hirtelen jól megtépném az biztos! Ennyi.

19-es voltam.

2020. dec. 6. 13:07
 30/42 anonim ***** válasza:
31%

A szokásos kettős mérce.

A nők gyakorlatilag bármit megtehetnek bűntetlenül!

2020. dec. 6. 17:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!