Hogyan tekintenél anyukádra, ha megtudnád, hogy erotikus munkát is végzett már életében?
Figyelt kérdés
Ha kiderülne, hogy amíg kicsi voltál, anyagi gondokkal küzdöttetek, és anyukád átmenetileg különböző erotikus munkákat vállalt, mert így több pénzt tudott összegyűjteni.
Elítélnéd emiatt, vagy valahol inkább büszke lennél rá, hogy erre is hajlandó volt a családjáért?
2018. ápr. 14. 19:32
2/13 anonim válasza:
Nagyon-nagyon büszke lennék rá.Tudom sokan elítélik az ilyen nőt de hejtelenül mert aki valóban a családjáért teszi az egyáltalán nem elítélendő. f.
3/13 anonim válasza:
Nem itélném el. Milyen erotikus munkàra gondolsz?
4/13 A kérdező kommentje:
Konkrét példát nem tudnék mondani, szexmentes munka, de mondjuk hiányos öltözék/meztelenkedés van benne.
2018. ápr. 14. 20:09
6/13 anonim válasza:
Büszke lennék rá. Hogy ebben is helytállt.
8/13 anonim válasza:
Ha pl.: lábfétises dolgok lennének, akkor az nem lenne annyira elítélendő szerintem.
9/13 anonim válasza:
Ahogy eddig, főleg, ha mint írod, szexmentes munkáról volt szó.
10/13 anonim válasza:
Én valahogy nem lepődnék meg, anyámat ismerve
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!