Hogy tekintenétek anyutokra ezután? Vagy anyaként hogy tekintenél az enyémre ezután?
Hát örülj neki, hogy ő legalább nem folyik bele ennyire a dolgokba, sok helyen, sok szülő megparancsolja konkrétan a gyerekének, hogy mit tanuljon, milyen munkát kellene végeznie. Szerintem ő csak nem akarja neked megszabni hogy mit csinálj. Ebben egy szülő nem igazán tud jó tanácsot adni. Meg az embernek magának kellene kitapasztalnia, hogy mi érdekli, miben lenne jó. Ezt a szülő nem fogja tudni.
Amúgy én itt vagyok 31 de még mindig nem tudom, hogy mi lenne jó :(.
Anyád viselkedése teljesen irracionális és abnormális volt.
Gyanítom, hogy felment a vérnyomása és történt a fejével valami.
Kellene beszélnetek erről, mert ha egyébként normális és döntésképes volt a mindennapokban, akkor ez a viselkedés valami orvosi probléma nála és nem lehet "nembeszéléssel" a szőnyeg alá söpörni.
Hát elég idegbeteg csapat vagytok ti ketten!
Anyád nem 100-as, te meg sajnos úgy néz ki örökölted.
2 gyerek anyukájaként is azt mondom anyád megbukott, azzal hogy egyáltalán nem segít abban, merre indulj el az életben.
Mennyi rosszindulatú antinő van itt...
Nem anyának való.... Hát baxus valóban nem. Elő kellett volna kapnia egy papirzsepit, ki fújni a az orrocskadat, tán kicsit mwgszoptatni, hiyg megnyugodj.
Minden tini ilyen életképtelen????,
- Az nem normális, hogy ennyire szorongsz. Hogy fogsz te helytállni egy munkahelyen, ha egy tanácsadótól is rosszul vagy? Oda nem viheted el anyádat.
- Anyád úgy tűnik, nagyon kiborult és eddig nem volt tisztában azzal, mennyire hiányzik belőled minden talpraesettség. Az anyád nem egy isten, hanem pont olyan ember, mint te, és közel felnőttként lassan neked is képesnek kellene lenned az ő támasza lenni (azért úgy 50 körül már megesik, hogy az embernek pl. eü.problémái támadnak).
Szóval: Szakadj le anyád szoknyájáról, ne várd el tőle, hogy közel felnőtten is pelenkázzon.
A másik: ma mr nem egy életre választasz ám pályát. Akármilyen szakmára adod a fejed, az a valószínűbb, hogy előbb-utóbb kénytelen leszel újat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!