Mennyire érdemes komolyan venni ezt a "megbüntetnek, ha nincs rajtad maszk" szabályt? Mennyire reális, hogy tényleg megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Kb 1 km-re van innen egy Lidl, ahová oda-vissza mentem gyalog, arcomon maszk.
Bár nem szokásom az emberek arcát bámulni, de kíváncsi voltam, mennyire tartják be a maszkviselése szabályt. Körülbelül 80 embert láttam (Budapest - Zugló) az utcán, legalább a felén nem volt maszk, akiken volt, azoknak 20-25%-án pedig az orruk vagy az álluk alatt.
Kényelmetlen volt ez a maszk, gyűlölöm, de felvettem, mert védjük a többieket. Ugyanakkor elgondolkodtam, hogy
1. Van-e értelme hordani, ha az emberek 70-80%-a tesz rá
2. Van-e értelme hordani, ha valószínűleg úgysem fognak többtucatnyi embert egyidejűleg megbüntetni?
2020. nov. 13. 14:24
41/42 anonim válasza:
Főleg, ha nem járunk úgy, mint az osztrákok. Nem bánnám, ha a teljes világvégében nem követnénk őket.
42/42 anonim válasza:
Ahol többen vannak van ertelmr hordani ahol senki nincs felesleges. Ott bűntetni sem fognak. Gondolom a járdán sem áll 10 percet egy totál kihalt utcán ahol latótávolságban sincs auto csak mert piros a lámpam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!