JAAAAAAAJ!Hogy kérjem meg hogy ne legyek a fényképeneken hogy az ne legyen ciki? Ezért kinézhetnek a többiek?
Figyelt kérdés
Médiafóbiám van! Röplabadcsapatban játszom. Mindig van csoportkép amit kiraknak a facebookra. Nekem faceebookom sincs. Néha hívnak profi fotóst is. A csapatképen még tudok szólni hogy én nem állok oda, de egy idegennek (a fotósnak) nem tudok szólni hogy engem ne fotózzon a meccs közben. Nem verseny csak sima edzésen. Mit csináljak? Úgy szorongok hogy szeptember óta nem merem betenni a lábam oda de már nagyon hiányzik a közeg. Kérlek láss el valami tanáccsal!2020. okt. 28. 09:55
11/12 anonim válasza:
Azt elfelejti a kis jogász hogy a fotós mindaddig nem követ el szabálysértést amíg nem jeleníti meg a képedet egy nyilvános platformon.Szóval jogod van odamenni és szólni, neki meg joga lesz semmibe venni és/vagy kinevetni.
12/12 anonim válasza:
Írta a kérdező, hogy a képeket kiteszik facebookra, neki pedig nincs fiókja így nem tudja ellenőrizni hogy vajon kikerül-e a róla készült kép, így egyszerűbb már a fotósnak szólni. Akinek amúgy semmibe nem fáj ha a sok gyerek közül ezt az egyet nem fotózza le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!