Miért érzem úgy, hogy ciki az, ha tanulok? Mit tennétek?
Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens.
Inkább az osztálytársaid cikik.
"Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens."
Azért ezt ne mondd! Azért, mert tanulok egy töri dolgozatra, még nem biztos, hogy értelmes, okos, intelligens vagyok, és az sem biztos, hogy aki nem tanul, az értelmetlen, hülye lenne. Nem egy töri dolgozattól fogsz intelligens lenni.
Magadért tanulsz. A magad érdekeidnek pedig eleget tenni kurvára nem ciki.
Érdekes volna ha ciki lenne "feljebb jutni".
Aki egyetemre akar menni az biztosan nem mondogat ilyet.
De egyébként tudom miről beszélsz, nálunk csoportbontás van. Van egy erős csoport, egy közepes csoport és egy gyenge csoport.
Én a közepes csoportot képviselem, de nem azért tudtam csak ide kerülni mert cikinek éreztem a tanulást hanem mert lusta voltam, de soha nem büszkélkedtem ezzel.
Viszont itt a csoport 85%-a minden órán azt hajtogatják, hogy most ne tanuljunk már meg pihenjünk már.. Amikor doga van kitűzve egy bizonyos napra akkor folyton lebeszélik a tanárt. És ez engem rohadtul idegesít mert felkészülök rá nagy nehezen, de tisztességesen aztán emiatt írom meg legközelebb szarul mert belebonyolódok a sok eltologatott dátumba és képtelen vagyok átismételni megfelelően. Csak azt nem értem, hogy a tanárok erre miért vevők.
"Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens.
Inkább az osztálytársaid cikik."
Nem ciki egyáltalán... neked. És nem a kérdezőnek. Te 25 éves vagy, a kérdező meg tini. Nem vagytok egy korosztály. Amit te nem tartasz cikinek, azt lehet, hogy ő igen. És a tinik máshogy "működnek. Az meg, hogy a görög-perzsa háborútól meg a mohácsi csata megtanulásától lenne okos meg intelligens... az csak téged minősít, ha így gondolkodol!
Én kérek elnézést, hogy értelmesnek mertem nevezni a kérdezőt :D
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!