Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy ciki...

Miért érzem úgy, hogy ciki az, ha tanulok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az osztályban rinyálnak a csoportba, hogy nem akarnak törit tanulni, meg nem tanulnak törit. Én meg megtanultam most. Ha megírom 5-ösre, akkor engem ki fog emelni az osztályfőnök, és az olyankor tök ciki és megalázó. Sokszor van olyan, hogy tudom a választ, csak direkt nem írom oda, mert tudom, hogy ki fognak emelni, és ciki lesz. Ti mit tennétek?
2020. szept. 10. 17:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Én tanulnék, mindig az ötösre hajtottam. Mondjuk úgy látszik jó suliba jártam, ott nem volt gáz tanulni és tudni se...
2020. szept. 10. 17:58
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens.

Inkább az osztálytársaid cikik.

2020. szept. 10. 17:59
 3/16 A kérdező kommentje:

"Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens."

Azért ezt ne mondd! Azért, mert tanulok egy töri dolgozatra, még nem biztos, hogy értelmes, okos, intelligens vagyok, és az sem biztos, hogy aki nem tanul, az értelmetlen, hülye lenne. Nem egy töri dolgozattól fogsz intelligens lenni.

2020. szept. 10. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Magadért tanulsz. A magad érdekeidnek pedig eleget tenni kurvára nem ciki.

Érdekes volna ha ciki lenne "feljebb jutni".

Aki egyetemre akar menni az biztosan nem mondogat ilyet.

De egyébként tudom miről beszélsz, nálunk csoportbontás van. Van egy erős csoport, egy közepes csoport és egy gyenge csoport.

Én a közepes csoportot képviselem, de nem azért tudtam csak ide kerülni mert cikinek éreztem a tanulást hanem mert lusta voltam, de soha nem büszkélkedtem ezzel.

Viszont itt a csoport 85%-a minden órán azt hajtogatják, hogy most ne tanuljunk már meg pihenjünk már.. Amikor doga van kitűzve egy bizonyos napra akkor folyton lebeszélik a tanárt. És ez engem rohadtul idegesít mert felkészülök rá nagy nehezen, de tisztességesen aztán emiatt írom meg legközelebb szarul mert belebonyolódok a sok eltologatott dátumba és képtelen vagyok átismételni megfelelően. Csak azt nem értem, hogy a tanárok erre miért vevők.

2020. szept. 10. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:
34%

"Nem ciki egyáltalán. Ez butaság. Legalábbis én 25 éves fejjel nem azt tartom cikinek, ha valaki értelmes, okos, intelligens.

Inkább az osztálytársaid cikik."

Nem ciki egyáltalán... neked. És nem a kérdezőnek. Te 25 éves vagy, a kérdező meg tini. Nem vagytok egy korosztály. Amit te nem tartasz cikinek, azt lehet, hogy ő igen. És a tinik máshogy "működnek. Az meg, hogy a görög-perzsa háborútól meg a mohácsi csata megtanulásától lenne okos meg intelligens... az csak téged minősít, ha így gondolkodol!

2020. szept. 10. 18:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem az a fő baj hogy ők nem tanulnak egy adott dolgozatra, hanem az hogy ezért kicikiznek. Az ilyen embert semmiképpen sem mondanám értelmesnek vagy intelligensnek, sokkal inkább primitívnek. Tanulj a saját érdekedben, és ne attól függően hogy mások mit gondolnak.
2020. szept. 10. 18:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem cikiznek ki, csak cikinek érzem, amikor a tanár kiemel, hogy "Nézzétek, meg lehetett tanulni a dolgozatot, mert Xy is meg tudta írni." És akkor a többiek ilyen szúrós szemmel méregetnek.
2020. szept. 10. 18:33
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

Én kérek elnézést, hogy értelmesnek mertem nevezni a kérdezőt :D

2-es voltam

2020. szept. 10. 18:48
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Kinek tanulsz? Magadnak. Ne a többivel foglalkozz, hanem magaddal, és használd ki a tudásodat. Egy idő után a többi pupák is rá fog jönni, hogy érdemes (lett volna) tanulni, és követni fog ebben:).
2020. szept. 10. 18:48
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Butànak és tanulatlannak lenni ciki. Okosnak, és tanultnak lenni menő. A jó jegyre hajts, azt fogják nézni egyetemen, nem pedig azt, hogy te menő akartál lenni azzal, hogy megjàtszottad a butàt, az utóbbira nem jár pont.
2020. szept. 11. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!