Most mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy igen népszerű lány, de nagyon gonosz. Vagyis nem velem. Velem barátságos, aranyos meg kedves, ilyen apró gesztusokkal elnyerte a barátságom, mint pl.: kérdés nélkül adott zsebit, mikor látta, hogy szipogok. Én őszintén szeretnék vele jóba lenni, de ahogy másokkal viselkedik, az számomra elfogadhatatlan. Egy kedves, szerény barátnőmet, mikor elesett a biciklijével jóízűen kinevette a társaságával.
Maradjak a barátja, vagy mit csináljak?
2016. okt. 5. 19:47
1/4 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy próbáljuk meg egy kicsit más perspektívából megközelíteni a szituációt! Mi van akkor, ha nem kedves gesztusból adott neked zsepit, hanem azért mert már agyon idegesítette a szipogásod?
2/4 anonim válasza:
Szerintem lehetséges, hogy kétszínű. Én nem barátkoznék vele, nekem aki gonoszkodik, kineveti aki elesik, az nem üti meg a mércémet. Egy esetben lehet ez poénos, hogyha az illető , aki elesett a biciklivel, tökéletesen jól van az esés után és ő is nevet rajta, akkor el lehet kezdeni, de inkább akkor is max egy mosolygás jönne ki belőlem szerintem. És azért megkérdezném, hogy jól van-e , ha nem egyértelmű. De az, hogy csak úgy hahotázni kezdjen rajta, hát ilyennel én nem barátkoznék.
3/4 anonim válasza:
Ne barátkozz vele.Valószínűleg csak akar tőled valamit azért ilyen kedves.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
#1 teljesen igazad van, erre még nem is gondoltam!
#3-as lehetséges, de kicsit szerencsétlen vagyok, nem tudom mit akarhat... :)
Megy a zöld pacsi mindenkinek!
2016. okt. 5. 21:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!