Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy ciki...

Miért érzem úgy, hogy ciki az, ha tanulok? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az osztályban rinyálnak a csoportba, hogy nem akarnak törit tanulni, meg nem tanulnak törit. Én meg megtanultam most. Ha megírom 5-ösre, akkor engem ki fog emelni az osztályfőnök, és az olyankor tök ciki és megalázó. Sokszor van olyan, hogy tudom a választ, csak direkt nem írom oda, mert tudom, hogy ki fognak emelni, és ciki lesz. Ti mit tennétek?
2020. szept. 10. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem attól értelmes a kérdező hogy megtanulta az egyik töri anyagot, hanem hogy tesz a feljebb lépéséért. Hogy felfogja és átlátja; ezt kell bemagolni hogy jól sikerüljön az erettségi, tovább tudjon tanulni, és olyan munkát végezhessen, amiben ki tud teljesedni.

Egyébként pedig ne aggódj, ez a "stréberezés" 11.-12. osztályra kikopik a köztudatból. Addig nem tudsz olyan emberekkel lenni az osztályból akik hasonlóan gondolkodnak? Mindig van egy-két ilyen felfogású egy osztályon/csoporton belül.

2020. szept. 11. 01:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy egyetemre fogok menni. Nem fogok...
2020. szept. 11. 05:08
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Azt csinálsz amit akarsz.

Amúgyse akarsz tanulni, azt hiszed nem látszik az írásodon?

2020. szept. 11. 06:43
 14/16 anonim ***** válasza:
A továbbtanulás nem feltétlenül jelent egyetemet, de gondolom nem fogsz megelégedni érettségivel.
2020. szept. 11. 08:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Szakgimiben tanulok, kapok szakmát.
2020. szept. 11. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Hát akkor ne tanulj. Nekünk mindegy.
2020. szept. 11. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!