Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Elég ciki ügy

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy mért nem jön el senki az előadássorozatomra : Főnököm rendszeresen ( példának okárt most is) elfelejtette kiplakátolni a dolgot ( adott a kérdés, akkor meg mi a francnak terveztem meg a plakátot ) csak a programajánlóban tett róla említést ( amely A /4 lapon egy db mondat times new romannel 12 sor) és holnapután van az előadás.

Most feleslegesen kezdjem el szóvá tenni a dolgot? Vagy nyeljem le a békát, aztán mondjam azt, hogy ismétlés van, mivel sok a megválaszolatlan kérdés az előzőről, hogy ne maradjon senki hiánytalanul?

vagy ti mit mondanátok a helyemben?

én már azt se tudom, hogy sírjak vagy nevessek a történeten.

tippeket kérek

ti mit tennétek

válaszokat köszönöm

2018. máj. 22. 15:13
 1/3 anonim válasza:

Én tuti azt mondanám, hogy "bocsi emberek, de beteg lett a kutya/a macska/a gyerek, orvoshoz kellett vinnem, ezért az elmaradt előadást ma/holnap/XY időben pótoljuk". :D

Amúgy meg; nem halt meg senki, nem tragédia, nevess csak a történeten de legközelebb saját kezűleg plakátolj.

2018. máj. 22. 20:08
 2/3 A kérdező kommentje:

már nem tudom visszacsinálni, és plakátolni is voltam.

,,mondjam azt, hogy ismétlés van, mivel sok a megválaszolatlan kérdés az előzőről, hogy ne maradjon senki hiánytalanul" nagyon gyenge duma?

2018. máj. 22. 21:20
 3/3 kispotzak ***** válasza:

,,mondjam azt, hogy ismétlés van, mivel sok a megválaszolatlan kérdés az előzőről, hogy ne maradjon senki hiánytalanul" nagyon gyenge duma?"

Nem tudom, hogy gyenge duma-e, mert nem igazán egyértelmű, hogy mit kérdezel, ill mi a terved.

Megismételni az előadást egy későbbi időpontban, azzal az indoklással, hogy olyan sok kérdés merült fel, hogy ezért érdemes adni egy új időpontot, amikor mindenre kimerítően sor kerül?

A "ne maradjon senki hiánytalanul" helytelen, ilyen típusú mondatba a "hiánytalanul" szó nem jó, gondolom vmi ilyesmire gondoltál: a szükséges információk híján...

2018. máj. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!