Szerintetek ciki,hogy az unokanővérem 27 évesen nem tud főzni? A párjával étteremben esznek, vagy hideget fogyasztanak. Nem meri használni a gázt, mert gyerekkorában volt vele egy nagyon rossz élménye, és még a közelébe sem mer menni a palacknak.
Két különbötő a dolog.
Nem tud főzni, vagy nem meri használni a gázt?
Szerinted tudna főzni mondjuk vilany (netán)indukciós tüzhelyen?
Elnézést a feltételezésért, de szerintem nem, legalábbis úgy gondolom.
Hát figyelj, ha máshogy meg tudják oldani a kajálást, akkor nem.
Az a ciki, ha valaki úgy nem tud főzni, hogy fizetni se tud a készételért.
Ha fél a gázpalacktól valami miatt, akkor kitalálták már az elektromos tűzhelyeket. Ezért ezt az indoklást egyszerűen nem értem, vagy csak kifogásnak tartom. Viszont önmagában a tény, hogy nem tud főzni nem cikibb, mint hogy én nem értek a villanyszereléshez.
Hasonló korú férfiként, ezért nem dobnám a barátnőmet, de az is biztos, hogyha ő nem, hát akkor én főznék időnként. Sült csirke mell, tarja, karaj, hal, stb ezeket 5 perc munka befűszerezni meg betenni a sütőbe, másik 5 perc munka mellé pl rizst főzni. Nem vagyok konyhatündér, de azért vannak azok az egyszerű és gyors ételek, amiket így is rendszeresen megcsinálok, szóval nem csak a lányt, de a párját sem teljesen értem. Ez nem egy egyszereplős történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!