Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » JAAAAAAAJ!Hogy kérjem meg...

JAAAAAAAJ!Hogy kérjem meg hogy ne legyek a fényképeneken hogy az ne legyen ciki? Ezért kinézhetnek a többiek?

Figyelt kérdés
Médiafóbiám van! Röplabadcsapatban játszom. Mindig van csoportkép amit kiraknak a facebookra. Nekem faceebookom sincs. Néha hívnak profi fotóst is. A csapatképen még tudok szólni hogy én nem állok oda, de egy idegennek (a fotósnak) nem tudok szólni hogy engem ne fotózzon a meccs közben. Nem verseny csak sima edzésen. Mit csináljak? Úgy szorongok hogy szeptember óta nem merem betenni a lábam oda de már nagyon hiányzik a közeg. Kérlek láss el valami tanáccsal!
2020. okt. 28. 09:55
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos!
2020. okt. 28. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
Xard le.Szerinted hány embert érdekel a képed?Észre sem fognak venni a képen.
2020. okt. 28. 09:58
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Pszichológus
2020. okt. 28. 10:08
 4/12 anonim ***** válasza:
17%

Gondolj bele, hogy mi bajod lesz tőle ha lefotóznak? Semmi.

Csak ne figyelj rás. Edzés közben arra figyelj hogy edz, ne másokkal foglalkozz.

Valószínűleg az egész pályát fotózza nem csak téged. Lazulj el, és az edzésre figyelj. Nem kell külön pózolnod, olyan képet nem fognak felrakni sehova amin valaki hülyén néz ki...

2020. okt. 28. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

Röpis csajok mind jól néznek ki, biztos vagyok benne, hogy te is, szerintem emiatt ne parázz. Nálam focin van ugyanez. Születnek elég gáz képek is de hát ez van, mit tudok csinálni? :D

f25

2020. okt. 28. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Soha életemben nem neztem 1 másodpercnél tovább csoportképekre, mint ahogy szerintem senki más sem.

Én is gyűlölöm amikor fotoznak, de általában sikerül úgy beallnom hogy szinte alig legyek látható.

Ha meg tényleg nagyon nem akarod, akkor csak simán mondd meg. Az igazsagnal nincs se jobb, se rosszabb.

2020. okt. 28. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
18%

Egy random csoportképen a neten en meg sem nézem egyesével az embereket.

Csak annyi jln at hogy jé edzenek vagy nyertek meg ilyen infok csak.

2020. okt. 28. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
*jön át
2020. okt. 28. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Odamész a fotóshoz és megmondod, hogy elnézést de én nem járulok hozzá, hogy fényképeken szerepeljek, legyen szíves engem ne fotózzon le. Jogod van hozzá.
2020. okt. 28. 13:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm tízes!🤗
2020. okt. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!