Legszivesebben elsullyednek szegyenemben, nagyon ciki ez?
Ket hete koltoztem be egy alberletbe ahol egy srac a lakotarsam (lany vagyok). A srac altalaban delutan, este dolgozik igy reggelente szinte sosem talalkozunk mert mindig alszik, en viszont deleottre jarok egyetemre. Szoval a reggelem mindig nyugiban, egyedul telik.
Tegnap este kicsit sokat ettem es hasfajosan, puffadt hassal ebredtem, kimentem a konyhaba csinalni egy kavet meg reggelit, gondoltam kicsit hat hogy is mondjam, konnyitek a hasamon egy-ket pukival es miutan ez megtortent megfordulok es latom hogy a lakotarsam jon ki a szobajabol, ami pont a konyhaval tok szembe van. Jott ki vizert a konyhaba.
El akartam sullyedi szegyenemben, mert hat hallotta, latta, erezte, most biztos azt gondolja rolam hogy milyen guaztustalan, illemtudatlan lany vagyok.
21
Ez van!:D
Ha zavar, hogy mit fog gondolni bárki is, akkor mivel nem egyedül élsz, akkor ereszd el a pingvineket totyogni, amikor meggyőződtél róla, hogy nem halhatja, szagolhatja más is.
(Gondolom suliban/munkahelyen is ezt teszed!)
Ha együtt laksz valakivel, előbb-utóbb történik ilyesmi egymás előtt.
És ez a mondat majd akkor is jusson eszedbe, amikor majdani szerelmeddel költözöl össze! ;-)
Most o jon egyel... ha legkozelebb ranyitsz a konyhaba alsogatyaba herevakargatas kozbe, ra se rants!
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!