Legszivesebben elsullyednek szegyenemben, nagyon ciki ez?
Ket hete koltoztem be egy alberletbe ahol egy srac a lakotarsam (lany vagyok). A srac altalaban delutan, este dolgozik igy reggelente szinte sosem talalkozunk mert mindig alszik, en viszont deleottre jarok egyetemre. Szoval a reggelem mindig nyugiban, egyedul telik.
Tegnap este kicsit sokat ettem es hasfajosan, puffadt hassal ebredtem, kimentem a konyhaba csinalni egy kavet meg reggelit, gondoltam kicsit hat hogy is mondjam, konnyitek a hasamon egy-ket pukival es miutan ez megtortent megfordulok es latom hogy a lakotarsam jon ki a szobajabol, ami pont a konyhaval tok szembe van. Jott ki vizert a konyhaba.
El akartam sullyedi szegyenemben, mert hat hallotta, latta, erezte, most biztos azt gondolja rolam hogy milyen guaztustalan, illemtudatlan lany vagyok.
21
Koszi a kis mulatsagos kommenteket, paran jobb kedvre deritettetek. :))
Amugy nem magaval a pukival van gond, mert nyilvan mikor wcztem hallott mar pukizni, sot volt hogy kozvetlen kakilas utan jott be hasznalni a furdot, az nem kinos. Maga a teny, hogy a konyha kozepen hallotta, latta hogy szellentek, az a ciki nekem nagyon. De igazatok van, legfeljebb nevetett egy jot rajta es nem fog ezzel cinkelni. :)
Elhiszem, hogy Neked kínos. Két hét ismeretség (nem ismeretség) után alighanem sokunknak is az lenne, de ne rágódj rajta. Teljesen fölösleges.
Ffi.
Elmesélek én is egy történetet.
Egyetemistaként én is laktak albérletben, volt egy lány lakótársam, aki egyszer délután ledőlt aludni a szobájában, magára is zárta az ajtót. Néhány órával később bekopogtam hozzá, hogy jól van-e, de gyerekek, én majd elájultam, amikor kinyitott az ajtaját, mert időközben telepukizta a szobát. Nem azt mondom, hogy ciki, de borzasztó gáz volt... ha értitek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!