Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Első menstruáció sztorik?

Első menstruáció sztorik?

Figyelt kérdés

Lehet ciki, esetleg vicces sztori, hogy feldobjátok a napomat, mert sajna két hétig karanténban vagyok, unatkozok. Elmondom az enyémet: én előtte fel voltam világosítva hogy ne ijedjek meg ha véres lesz a bugyim, az természetes stb stb. De ettől még nem ment olyan simán minden. Hetedik osztályos voltam, épp a félévit írtam románból (mert Romániában lakom), amikor éreztem hogy valami nincs rendben odalent. Furán éreztem magam, mindha valami enyhén nyomná az alhasamat, de nem fájt. Óra után mentem egyenesen a vécére, hát látom hogy barna a bugyim. Meg sem fordult a fejemben hogy ez esetleg az első menstruáció, mert ez barna volt és nem is hasonlított a vérre. Gondoltam hogy biztos pukiztam és attól barnult így be a bugyim. Másik szünetben újra megyek a vécére, látom még barnább a bugyim. Megint nem tudom mi a fene lehet, aztán ráfogtam hogy biztos bekakiltam anélkül hogy észrevettem volna. XD Aztán tekertem a bugyimra egy jó adag vécépapírt, amit minden szünetben cseréltem. Nem jön hogy higgyem hogy lehettem olyan buta de még akkor is azt hittem hogy szivárog a kaki belőlem. Hazaértem, megy a bugyi a szennyesbe. Aztán a másik, majd a harmadik és a negyedik, de még mindig nem múlt el. Rengeteget jártam a vécére, pisilni nagyon gyakran kellett, gondoltam hogy felfáztam. Anyukámnak nem szóltam mivel szégyelltem hogy mindig bekakilok. Szerencsére estére észrevette a felhalmozott bugyit és elmagyarázta hogy megjött az első és megmutatta hogy helyezzem fel a betétet. Akkor tisztázódott bennem minden. Egyszerűen nem jön hogy higgyem hogy gondolhattam arra hogy "szivárog a kaki". Ez egyszerűen nevetséges. XD

Ilyen sztorikat szeretném ha írnátok, hadd nevessünk együtt és éljük túl könnyebben ezt az időszakot.

2020. szept. 23. 21:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem tűnt fel, az otthoni mackógatyámat behajítottam a szennyesbe, aztán pizsamában voltam el.

Még nem "rendes" mensi volt, hanem az a barna cuccos.

Anyum: "Neked megjött, vagy befostál?"

2020. szept. 23. 21:47
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem nagy sztorim van, de épp megvan és most nagyon fáj a hasam. :(

Pont elgondolkoztam ma rajta, hogy milyen volt az első. Szerencsére éppen otthon voltam amikor történt, alig voltam 11 éves. Szóltam anyukámnak és adott betétet. Ott csodálkoztak tesómmal, hogy milyen korán jött meg. Igazából nem volt ebben semmi vicces, ciki sem.

Szóval azon gondolkoztam ma, hogy mi értelme van ennek ilyen fiatalon elkezdődni? Még jó sok évem hátra van belőle.:D

2020. szept. 23. 21:55
 3/17 anonim ***** válasza:
77%

HAHAHAHA, ez nagyon jó sztori.:)

Én nagyon fiatal voltam, amikor megjött, kb 9-10 éves. Senki nem világosított fel előtte, amikor megjött utána csak 1-2évre rá mondtam el otthon.

2020. szept. 23. 21:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó: azért jutott eszembe ez a téma mert nekem is 4 napja megjött és nagyon fájt a hasam első nap. Jobbulást kívánok. Én sem értem miért, de egyre több lánynak egyre korábban jön meg és egyre többször kell elszenvednie. Jöhetnek még sztorik :)
2020. szept. 23. 22:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, utolsó előttinek szólt, nem láttam az utolsó választ
2020. szept. 23. 22:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Négyes: hallottam már olyat hogy eltitkolták évekik a mensit, de mégis hogy?? Hogy sikerült így eltitkolni?
2020. szept. 23. 22:02
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Minden hasfájós sorstársnak kitartást!
2020. szept. 23. 22:02
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

#4-es vagyok:

Anyám nem az a tipikus anya volt sajnos. :)

Magamra mostam 6éves koromtól (ahogy felmentem iskolába), iskolába is első nap elkísért, megmutatta hogy hol van és másnaptól egyedül jártam.

Anyám és nővérem egy helyen tartották a tamponjukat, betétüket. Abból vettem, amikor kellett, így nem tűnt fel senkinek.

Aztán tesóm elköltözött, anyám pedig észrevette hogy fogy és rám szólt, hogy vegyek magamnak. Aztán az apám adta zsebpénzből oldottam meg...

Nem volt nehéz így eltitkolni.

2020. szept. 23. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:
58%

#2 21:52

Suttyó vagy te.

Egy normális szülő talán érthetően aggódik, ha a kislánya nadrágján egy nagy barna (nem piros, nem bordó, barna) folt van.

Vagy megjött, vagy heves hasmenés tört rám, amivel a (házi nadrágomban, nem utcaiban) vécéig sem tudtam eljutni. Az meg elég nagy baj jele lehet.

De nyilván nem a pánik az első reakció, hanem a rákérdezés.

2020. szept. 23. 22:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi négyes/kilences, már kezdem érteni. Aki akar írhat még az első élményéről amikor tampont kellett feltenni, de nem ment minden a terv szerint, vagy csak egy sima menstruáció, ami nem úgy alakult ahogy kellett volna. Az én élményem a tamponról: Nyírbátorban nyaraltunk a Sárkányfürdőn, szinte minden évben mentünk Magyarba, néha csak ezért a fantasztikus strandért. Öt- hat napig maradtunk, de én pont menstruáltam. :(( Már a közepefelé volt, két nap múlva meg is szűnt, de nagyon szerettem volna fürödni az első napokban is. Anyukám hozott tampont, én meg kicsit megijedtem hogy nem tudom felrakni, hát nem is tudtam. Próbálgattam mindenféle irányban, próbáltam ellazulni de nem ment. Végül nyomtam egyet rajta. Nem fájt, de nagyon furcsán állt, kényelmetlen volt, nem tudtam normálisan járni. Gondoltam majd megszokom. Mentem be a vízbe, erre a tampon úgy megszívta magát hogy elkezdett erősen feszíteni. Akkor jöttem rá hogy csak félig nyomtam fel. Gyorsan mentem a mosdóba hogy szedjem ki. Első két nap nem fürödtem, nem is próbálkoztam tamponnal. Idén voltunk a tengeren, sajna akkor is megjött, de szerencsére megint csak két napot hagytam volna ki a hatból, de én megint fürödni akartam. Gondoltam már nőttem és könnyen felteszem majd a tampont, hát nem. Egyszerűen nem ment fel. Azóta nem is próbálkoztam vele. Esetleg az intim kelyhet még kipróbálom, bár nem hiszem hogy menni fog.
2020. szept. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!