Első menstruáció sztorik?
Lehet ciki, esetleg vicces sztori, hogy feldobjátok a napomat, mert sajna két hétig karanténban vagyok, unatkozok. Elmondom az enyémet: én előtte fel voltam világosítva hogy ne ijedjek meg ha véres lesz a bugyim, az természetes stb stb. De ettől még nem ment olyan simán minden. Hetedik osztályos voltam, épp a félévit írtam románból (mert Romániában lakom), amikor éreztem hogy valami nincs rendben odalent. Furán éreztem magam, mindha valami enyhén nyomná az alhasamat, de nem fájt. Óra után mentem egyenesen a vécére, hát látom hogy barna a bugyim. Meg sem fordult a fejemben hogy ez esetleg az első menstruáció, mert ez barna volt és nem is hasonlított a vérre. Gondoltam hogy biztos pukiztam és attól barnult így be a bugyim. Másik szünetben újra megyek a vécére, látom még barnább a bugyim. Megint nem tudom mi a fene lehet, aztán ráfogtam hogy biztos bekakiltam anélkül hogy észrevettem volna. XD Aztán tekertem a bugyimra egy jó adag vécépapírt, amit minden szünetben cseréltem. Nem jön hogy higgyem hogy lehettem olyan buta de még akkor is azt hittem hogy szivárog a kaki belőlem. Hazaértem, megy a bugyi a szennyesbe. Aztán a másik, majd a harmadik és a negyedik, de még mindig nem múlt el. Rengeteget jártam a vécére, pisilni nagyon gyakran kellett, gondoltam hogy felfáztam. Anyukámnak nem szóltam mivel szégyelltem hogy mindig bekakilok. Szerencsére estére észrevette a felhalmozott bugyit és elmagyarázta hogy megjött az első és megmutatta hogy helyezzem fel a betétet. Akkor tisztázódott bennem minden. Egyszerűen nem jön hogy higgyem hogy gondolhattam arra hogy "szivárog a kaki". Ez egyszerűen nevetséges. XD
Ilyen sztorikat szeretném ha írnátok, hadd nevessünk együtt és éljük túl könnyebben ezt az időszakot.
Az én édesanyám nem kifejezetten volt a helyzet magaslatán, ha intim dolgokról volt szó, a szexuális felvilágosításnál is a klasszikus méhecskés sztoriból mondott egy-két kevésbé pikáns részletet.
De azt nagyon nem tudtam mire vélni még tőle se, amikor 13 éves koromban megjött az első és másnap a szomszéd néni harsogva üdvözölt a lépcsőházban, hogy hallom aranyom, nagylány lettél!
Na, nekem az első mensim 6.os koromban jött meg (most vagyok 10.-es).
Pont mentünk volna Szilveszterkor bulizni, már az ajtóban voltam és éreztem hogy van valami furcsa meleg nedves érzés a gatyámban, de leszartam siettem a bulira az ismerősőmhöz. Voltunk a bulin 12-en! Pont már peszgőztünk, kajáltunk, jó volt a hangulat! Egyszer csak az egyik barátnőm elüvölti magát: Uristen mi vérezte össze majdnem az egész szőnyeget!??
Konkrétan állt a vér a szobába!!
Na én ekkor ránézem a nacimra és láttam én ázok, na ez nagyon ciki volt!
De a baratnőm gyorsan adott betétet, de az este folyamán utánna mindenki engem nézett!! Ami nem csoda hiszen nem sok csajnak jön meg Szilveszterkor az első mensije szóval az akkor ciki volt meg minden!
De most már röhögök csak ha vissza gondolok 2016. szilveszterére!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!