Lányok/nők! Első menstruációs sztorik?
Figyelt kérdés
Nekem már megvan csak az érdekel hogy ki hogyan élte meg :)2018. jan. 14. 11:14
1/13 anonim válasza:
Keresöt használni luxus?
Nekem is megvan, tyűha...
2/13 anonim válasza:
600 ilyen kérdés van. Olvasd vissza őket.
3/13 anonim válasza:
reggel mikor felkeltem és elmentem wc-re akkor láttam hogy vérzek, szóltam anyának , raktam be betetet aztan cső. nem fajt a hasam meg semmi. egy napig tartott az elso. 11 voltam
4/13 anonim válasza:
12 voltam, szerencsére a nyári szünetben jött meg. Csak éppen reggel, szóval majd kiugrott a szívem, hogy mi az a hatalmas vérfolt a hálóingemen. Persze, tudtam, hogy mi az (anyukám már fél évvel azelőtt elmondta a dolgokat), de azért megijedtem. A hálóinget ki kellett dobni, nem lehetett teljesen kimosni, hiába áztattam be azonnal hideg vízbe. Tettem be betétet, vettem be gyógyszert, mert eléggé fájt, aztán felhívtam anyukámat, amikor szünete volt reggel.
5/13 anonim válasza:
10 eves voltam, es nyari szunet volt. Elotte nem valamiert a menstruaciorol olvastam, es nevettem, hogy milyen gaz lenne mar ha megjonne. Elegge fajt az este a hasam, de csak azt hittem egyszeruen ehes vagyok. masnap, reggel felkeltem, es nem is figyeltem, hogy az egesz anynemum tiszta ver. elmentem wc-re, es amikor alltam volna fel, hallottam hogy valami folyik, meg. Le neztem, es olyan szinu panikba estem, a sok ver lattan, hogy elajultam 😂😂😂 majd otthon pont nem volt betet, se tampon, ugyhogy egy fel kilo ec papirt tekertem a bugyimba, majd lefekudtem a kanapera es ossze kuporodva sirtam,es probaltam leirni anyukamnak, hogy vegyen betetet 😂😂😂😂😂
7/13 anonim válasza:
Nekem 13 évesen jött meg szerencsére otthon. Nem igazán volt otthon betét így izgultam hogy este fele mikor érkeznek meg anyukámék a bevásárlásból.Has-fájás nélkül megúsztam.
8/13 anonim válasza:
Nekem suliban jött meg, napkozben. Reggel otthon meg nem volt semmi. Tesi elott mindig elmegyek wc-re, aznap is ugy tettem. Elegge meglepodtem h a feher bugyim(legtobbszor feketet veszek de aznap vmiert pont fehetet kellett😂) tiszta vér.
9/13 anonim válasza:
Az előző vagyok. Részletekben engedi csak elküldeni😕 na de itt a folytatás:Szerencsere nem aztam at, kibirtam amig hazamentem. Anyum betéteiből vettem el és aznap este nem mertem elmondani😅
10/13 anonim válasza:
3.rész:másnap du. amikor meg mindig vereztem kenytelen voltam elmondani. Ennyire en meg nem izgultam eletemben😂 Eskü, úgy ereztem elajulok hallottam a szívdobogasom es nehezen kaptam levegot. Nem tudom miert stresszeltem ra ennyire😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!