Vicces/"ciki" sztorik az első/sokadik menstruációról?
Nekem 2 is van:
11 éves voltam és suliba voltam, mégpedig biológia órán. Pont akkor volt a felvilágosító óránk. Én nem vettem észre, hogy megjött, de a tanár igen (1. sorban ültem). És akkor a tanárnő rámnéz és azt mondja, hogy: "Épp jókor". Én meg csak néztem nagy bambán. Ő meg hozzám jött és elmondta, hogy mi van. Mondta, hogy menjek ki nyugodtan a wcre (még betétet is adott). Amikor meg visszajottem, a többiek kérdezték, hogy mi történt. A tanárnő meg szépen elmagyarázta, hogy mi volt ("...legyen nálatok mindig egy betét, mert aztán átáztok mint ....) És akkor mindenki engem (meg a nadrágomat) nézett. Hát mondhatom, nagyon örültem :D
A 2.:
Boltban voltam betétet venni, mert úgy volt, hogy 1 hét múlva megjön. Már a kasszánál voltam és akkor egy idősebb néni megszólít, hogy: "Én a te helyedben azt már most használnám" és elment. Én meg csak később kapcsoltam, hogy megjött és valószínűleg látszik is.
Veletek is történtek már hasonló "balesetek"?
1
10 éves voltam. Anyukák már évekkel azelőtt elkezdte a felvilágosítást, de én máshogy képzeltem a dolgokat mint ahogy valójában voltak. A fodrásznál ültünk ( családi barát) félrehívtam miközben festették a haját, de féltem elmondani, aztán elment én megint félrehívtam a wc-be . Ő elkezdett örülni, hogy én már kész nő vagyok stb. Lényeg az ,hogy amikor kimentünk a wc-ből a fodrász ott állt a folyosó végén, hogy mi mit ujjongunk a klotyóba.
2
Egy fiú akibe szerelmes voltam pont mellém ült szlovák órán. 10 perc múlva megjegyezte, hogy milyen vérszag van. Én lenéztem és láttam , hogy előbb jött meg ,mint kellett volna. A napom teljesen piros volt. A székek párna nélküli világos fa székek voltak szóval ciki lett volna felállni. De aztán órán kimentem a wcre amikor fölálltam akkor gyorsan a székre dobta a fekete szvetterem. Azt hittem sikerült megúszni úgy, hogy senki nem vette észre , de a következő szünetben odajött a szlovákos és megkérdezte jól e vagyok. Égtem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!