Hány évesen jött meg? Van valami ciki sztoritok? Voltatok már nőgyógyásznál? Csak úgy vagy panasszal?
Akkor kell menned nőgyógyászhoz, ha valami komolyabb problémád van, illetve ha aktív nemi életet élsz :) - Utóbbi esetben évenként egyszer ajánlott , ha semmi más bajod nincsen
Amennyiben még szűz vagy és mégis nődokihoz kell menned akkor análisan fog megvizsgálni, amennyiben aktív vagy nemileg, akkor hüvelyen keresztül :)
EGyik sem fáj, picit kellemetlen egy érzés, de nem fájdalmas, csak bizarr ( pl olyan, mint amikor a szádban turkálnak... , ha zavar, akkor ez is fog :) )
De ha mondod az orvosnak, hogy most vagy először , akkor nagyon segítőkész lesz.
Nekem 13 évesen jött meg, mindenki után , és a legcikibb sztorim az az volt, hogy nődokinál voltam ( időpont adott, ellenben én előtte kicsit felöntöttem a garatra ),de ha időpont, akkor időpont, és ilyenkor a doki meg szokta kérdezni azt, hogy mikor volt utoljára vérzésem én meg a következő hónapot mondtam :D ÉS elég hülyén nézett rám .... ( akkor azt hittem, hogy májusban vagyunk , de mindenki másnak áprilisban voltunk :D ) Az egészen kellemetlen egy pillanat volt .
12 évesen jött meg (most 20 vagyok). Ciki történetem nincs. Viszont anyukámnak nem mertem elmondani hogy megjött, ezért másfél évig zsebkendőt használtam betét helyett... Jó nagy hülye voltam. Egy-két bugyimat, ami meg nagyon véres lett, titokban kidobtam. Egyszer nem dobtam ki, csak a félig bepakolt mosógépbe betettem és bekapcsoltam aztán anya teregetett ki, de a bugyimból nem jött ki teljesen a vér. Így tudta meg anya.
15 évesen volt egy bakteriális fertőzésem, még szűz voltam. Nemibeteg gondozóba voltam akkor vele. Később már nem szüzen voltam először nőgyógyásznál is, kenetet vett a méhszájról (rákszűrés) és a melleimet tapogatta át hogy van-e benne csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!