1/9 anonim válasza:
Nem. Senki nem szeret járni, de kinek milyen tünetei vannak. :)
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem 17 éves szűzlány vagyok...és mégis, annyira kellemetlen, mikor beremegett többször is a belső combom és volt, hogy nem csak 1-2 másodpercre...még akkor szerencse, hogy magánhoz mentem, ismerem magam annyira, hogy ne tegyem ki magam sztknak....:S
2014. dec. 1. 15:48
3/9 anonim válasza:
Én már rég nem vagyok szűz, sőt már szültem is a dokimnál, évek óta hozzajarok magánrendelésre, mégis remeg a lábam. Nem ciki ez, habár én is annak érzem, de mindig viccelödik a dokim, próbálja elterelni a figyelmemet, elég kevés sikerrel. Rettegek már a gondolatától is a nőgyógyásznak, hiába rendes, aranyos, kedves, óvatos. Az már cikibb, hogy sikerült elájulnom is miközben mentem felöltözni, vagy amikor nagy pocakkal vizsgálat közben becsöppent a pisi. Nah ezekhez képest a lábremegés semmiség.
4/9 anonim válasza:
Teljesen érthető ez.
Női orvoshoz járok, mert azt kevésbé tartom kínosnak.
5/9 anonim válasza:
Nekem eddig a csúcs az volt, amikor fel akartam mászni a székre legutobb annyira kapkodtam, hogy megbillent alattam a samli a szék szétesett, ahogyan megrantottamen pedig elterültem a foldon..szegény doki jobban megijedt mint én...nem tudott elkapni olyan gyorsan tortent...
6/9 anonim válasza:
Dehogyis gond ez, szerintem minden normális nőnek elég "izgalmas" dolog ez, aztán ki így, ki úgy reagál rá.
Én is inkább férfi dokihoz járok, elég az így is.
7/9 A kérdező kommentje:
Komolyan nem értem, nincs erre más teszt, kíméletesebb vizsgálat??? Tiszta szar érzés, hogy egy vadidegen fog hozzád nyúlni és még ha fizetsz is neki, nincs 100% garancia, hogy nem fog fájni vagy ilyesmi...én eldöntöttem, hogy máskor, mikr megyek, ugyanúgy szólok, hogy izgulok, bocs, de remegni fog a lábam és ne fájjon stb. Ennyit elvárok a pénzemért, aztán felőlem röhöghet magába. Vérciki helyzet ez az egész és az, hogy alig múlt el pár nappal, tudom, hogy visszaszámlálás, megint mennem kell majd....
2014. dec. 3. 00:30
8/9 anonim válasza:
Ezt úgy mondod, mintha a doki hibája lenne, hogy orvoshoz kell menned. Keress másik orvost, mert van akinek egyáltalán nem faja vizsgálat. Olyan doki is van, akinek van humora és oldja a feszültséget.
9/9 anonim válasza:
Keress női orvost, sokkal elviselhetőbb az egész procedúra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!