19 vagyok és 2 hónapja késik a menszeszem, soha nem voltam még nőgyógyásznál, és nagyon félek hogy mondjam el hogy miért megyek? Ha valakivel beszélnem kell mintha kitépték volna a nyelvem egy szó sem jön ki
Figyelt kérdés
menstruáció2014. nov. 5. 09:23
1/3 anonim válasza:
hát, egy nőgyógyász naponta legalább 20-30 beteggel találkozik. Ez évente kb. 5000 beteg + a szülészet és a magánbetegek.
Szerinted tudsz neki újat mondani, mutatni vagy tenni? :)
Ne legyél bátortalan, ez a munkája és fontos, hogy elmenj, főleg ha problémád is van.
2/3 anonim válasza:
Áruld már el, hogy mégis mitől félsz?
Szerinted ha elmész a nőgyógyászhoz, és megkérdezi, hogy mi a gond akkor sokkot kap vagy esetleg odaszíjazz az ágyhoz mert megtudja, hogy késik a menzeted??Vagy szerinted elkezd valami tamtam esőtáncot járni??
Elárulom az ember azért jár orvoshoz, hogy elmondhassa mi a gond.Nem fog a doki sem kiakadni, sem meglepődni ha megtudja , hogy 2 hónapja nem jött meg neked..
3/3 anonim válasza:
szerintem keress női orvost, ma már vannak elegen. Elötte konnyebb vetkőzni, meg jobban meg is tudsz vele beszélni "kínos" dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!