3 hete viszket a hüvelyemnél. Hétfőn voltam nőgyógyásznál Gyno Pevaryl kúpot írt fel, elhasználtam mindhármat de semmi javulás. Menjek vissza már jövő héten újra? Nagyon ciki, hogy már 17 évesen ilyen bajom van?
Menj vissza, mindenképp. És egyáltalán nem ciki.
Én mindenképp ajánlanám az intim tusfürdőt, amit kifejezetten arra találtak ki, hogy - szóval intim mosakodásra, nem részletezem - mikor zuhanyzol ezzel a PH-semleges tusfürdővel megmosod az intim szerved és elpusztít minden egyes gombát, bacit, kórokozót.
Intim tusfürdővel minden egyes tisztálkodáskor tisztálkodni kell, valamint a tiszta alsó - lehet, hogy le kellene váltanod a tanga bugyit, ha azt hordasz, mert abban is jól szaporodnak a bacik - franciára.
Talán tudtam segíteni.
Hát hármas, nem tudom, milyen termékről beszélhetsz, de NAGYON rossz ötletnek hangzik.
Ugyanis nem gondolom, hogy a tusfürdő szelektálni tudna a kórokozó bacik, és a hüvely hasznos baktériumai között. Széles spektrumú antibiotikummal mosogatod a hüvelyedet? Minden nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!