3 hete viszket a hüvelyemnél. Hétfőn voltam nőgyógyásznál Gyno Pevaryl kúpot írt fel, elhasználtam mindhármat de semmi javulás. Menjek vissza már jövő héten újra? Nagyon ciki, hogy már 17 évesen ilyen bajom van?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 11:49
11/11 anonim válasza:
Enyém is ellenzi.
A saját eszem szerint sem használnék amúgy sohasem explicite fertőtlenítő tusfürdőket, hiszen a hüvelyi hasznos baktériumok védenek minket a fertőzésektől. Nagyon erősen kétlem, hogy egy tusfürdő különbséget tud tenni a hasznos és a nem hasznos bacik között, amikor még a gyógyszerként használt antibiotikumok se tudják ezt. De nagyon kíváncsi vagyok, mi ez a termék, megnézném a saját szememmel, talán megkérdezném róla én is a nőgyógyászomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!