Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem ciki a nőgyógyásznál,...

Nem ciki a nőgyógyásznál, hogy a spirált menstruáció közben teszik fel?

Figyelt kérdés
Olyan kínosnak érzem, hogy menstruálás közben kell mennem, mi lesz, ha pl. összecsöpögtetek ott mindent?!?
2012. márc. 28. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Kérj másik időpontot, Én így nem mennék, az biztos. Vérzés is, meg érzékenyebb is ilyenkor, meg.. meg.. meg..
2012. márc. 28. 22:52
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
semmi nem lesz.A nőgyógyász pontosan tudja mivel jár ez.
2012. márc. 28. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

ma 22:52

A spirált csak akkor teszik fel ha megvan a menstruáció.Nekem s így tették fel,és nem volt ciki.Pedig nekem nagyon erős vérzésem van.

2012. márc. 28. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Áh, ilyenkor csak tesznek oda ilyen izét, ami felfogja a vért, és ugye a bugyit fenntarthatod, amíg fel nem ülsz/fekszel

aztán meg ha kell letörölnek

spirált nekem még nem raktak föl, de operálni már operáltak menstruáláskor (és erősen menstruáltam), és nem volt semmi

csak annyi, hogy a bugyit csak közvetlen az operáció előtt vettem le, mielőtt felfeküdtem az ágyra közvetlen

alám meg tettek cuccot, ami felfogta a vért

2012. márc. 28. 22:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Vérzés alatt teszik fel??? Esküszöm nem hallottam még ilyenről.
2012. márc. 28. 23:00
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Én is úgy voltam tegnap dokinál, hogy megvolt, igaz, nem spirál miatt.

Nem volt semmi gáz, a doki direkt tett alám vmi vastagabb papírféleséget. Tényleg nem éreztem semmit kellemetlennek, nagyon normális volt a doki. Pedig előtte én is féltem, hogy milyen ciki lesz.

2012. márc. 29. 02:17
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és amikor felkeltem, ki is buggyant belőlem, de már törölte is le a doki és mondta egyből, hogy nincs semmi probléma, elő szokott az ilyen fordulni. :)
2012. márc. 29. 02:18
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a 3. napon kellett mennem,akkor már nem erős,tehát nem csöpögtem,plusz tampont tettem föl amit előtte levettem,nem volt semmi gond.
2012. márc. 29. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
utolsó gáz vagy!
2012. márc. 29. 16:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Közben túlestem rajta. Nem egy kellemes procedúra, úgyhogy nem is volt "időm" a menstruációmmal foglalkoznom... :o
2012. márc. 29. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!