Holnap megyek Nőgyógyászhoz, kell valami előkészület, vagy valami hasznos tippet adnázok? (először megyek)
ha jól vettem ki a szavaidból, akkor még szűz vagy. Ezt mindenképp mondd el a nőgyógyásznak, mert akkor nem lesz hüvelyi vizsgálat. Hasi ultrahang mindenképp lesz.
énis voltam ugyanebben a helyzetben mint te 15 éves koromban. ne félj!
3 gyerkőc anyukája
Igen még szűz vagyok :D köszönöm a válaszokat. Fogytam, de csak 5-6 kilót, ennyitől még nem hiszem, hogy bajom lenne. De nem vagyok kövér (52kg/171cm) és csak a tánc órák miatt..
Bocsánat nem akartam szabatkozni, azért meg még szűz vagyok. Valójában büszke vagyok rá, és tényleg durva, hogy a mai ilyenkorú csajok már nem azok, sőt már 13 éves koruk óta nem azok... -.-"
Ha van rá mód, akkor próbálj meg női orvost keresni, azért jóval elviselhetőbb az elötte való vetkőzés, terpesztés, mint egy idegen férfi elött.
Tini nőgyügyászatra készülsz?
Azok a szerencsétlen lányok pedig, akik már 13-14 éves koruk óta tömik magukba a hormon-tablettákat, fel sem tudják mérni a kárt, amit okoznak maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!