Csajok/Nők! Menstruációs sztorik? (Tovább lent)
Első Menstruációs, vagy akármelyik menstruációtokból lehet! Cikis sztorik, vagy rossz emlékek a menstruációval kapcsolatban? Hol, mikor, hány évesen, Most hány éves vagy, Mit csináltál, kinek mondtad el, minden ami érdekes, eszetbe jut!
Köszi a válaszokat!
Nem velem történt , de mégis én lettem az áldozat . A szobatársam (kolesz) ráült az ágyamra és valamit beszélt/mutogatott és mikor felkelt akkor egy nagy piros foltot hagyott maga után a FÓFEHÉR takarómon. Találjátok ki kinek kellett kimosni azt az undoitó vérfoltot.
nekem
(16 volt a szobatársam)
U...az rossz
Köszi
Jöhetnek még
Hát nekem is az volt mint az első kettőnek. Átáztam suliban, olyan lett a szék. Szerencsére én is fekete nadrágban voltam és nem vette senki sem észre. 2 óránk volt még szóval kicseréltem a betétet és próbáltam wc-papírral megtörölni (felszívni) a vért ami a nadrágomon volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!