Első menstruációs sztorik? :DD
Hol,mikor?
Milyen helyzetben?
Cikis helyzetben?
Barátnőidnek mikor mondtad el?
Anyud hogy fogadta?
Én alig vártam. Azt hiszem, 14 lehettem. Otthon voltam. Elmentem pisálni, és hopp,láttam,hogy vérzek. Örömittasan rohantam ki, anyának meg a nővéremnek újságolva,hogy "végre megjött". :D Mindenkinek elmondtam elég hamar. :D Én örültem neki. Aztán pár alkalommal már megbántam a nagy örömöt,amikor rájöttem,hogy nem olyan kellemes. :)
24/L
otthon,éppen a barátnőmmel mentem volna biciklizni, október 20 volt, 14 múltam.
Egy hónappal előtte már nem érdekelt a téma,anyával azt beszéltük hogy majd megyek dokihoz,mert nincs meg. Nos, kb 4-5 hét múlva azon a szombat délután (1 óra volt) elmentem wc-re a tali előtt. Megláttam egy nagy barna foltot. Először azt hittem, hogy befostam (:-), reflexből megtöröltem a fenekem, de az nem volt olyan. Elől megtöröltem,semmi. Előjel lehet, de biztonság kedvéért betétet is beraktam. Pár perc múlva véres volt. 5 órával utána kezdtem görcsölni, a biciklizés végén. Akkor a bnőmmel fiúkkal beszéltünk és a bringámnak támaszkodva keresztbe raktam a lábam,mert igancsak fájni kezdett. A második nap iszonyú volt, gyakran kellett cserélnem és úgy görcsöltem (alhas és deréktájon is), hogy a fejemet vertem az asztalba. Éjszaka át is áztam. 8 napos volt.
Csak 4 lány tudott róla,mert a többi azt hitte, már rég megjött. Nos, egyik barátnőm szerint neki előbb jött meg,mint nekem, mégis féltékeny lett és furcsán viselkedett, ahogy elmondtam neki. Persze azért,mert állítólag ő csak füllentett és valójában még nem volt akkor nagylány. (májusban "jöhetett meg" neki, de az anyja nyáron mást mondott...)
Anyáék elég "jól" fogadták.. Apa megölelt, nagyim jött gratulálni..
15L
Otthon voltam,este 10-11 óra körül,alvás előtt mindig elmegyek wc-re. És láttam,hogy egy vörös folt van a bugyimon. Már gondoltam rá hogy megjön,mert egész nap ilyen barnás volt a bugyim.
Egyáltalán nem volt cikis a helyzet,én egyből meg mondtam,hogy megjött.
Barátnőimnek egy hét múlva mondtam el.
Anyukám örült neki,adott betétet.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!