Csajok! Ciki menstruációs sztorik?
Pár éve kórusban énekeltem,és ki kellett állnom szólózni,és éneklés közben csak azt hallottam hogy röhögnek mögöttem,mikor visszamentem a csoporthoz,(közben a közönség is láthatta)közölte velem a csoportban mellettem álló hogy véres a nadrágom...
Még elmenekülni sem tudtam szégyenembe,tovább kellet kínosan énekelnem.
A suliban infó órán, ahol olyan székek vannak,ami szürke anyagból van, átáztam, és olyan lett a szék..
Amikor vége lett az órának, muszáj volt felállnom, és a tanár észrevette, hogy ott hagyok egy nagy foltot a széken, megkérdezte, h mi az ott. El kellett neki mondanom, h én voltam. (férfi tanár volt egyébként)
Elég gázul éreztem magam.
igen:) tudom, kedves volt a tanár velem.
De valahogy mégis cikinek éreztem.
Azóta nem voltak ilyen helyzetek, mert időben elmentem wc-re.
Egy pár hónapja osztálykirándulni voltunk strandra...és mivel mindig ilyen szerencsés vagyok.pont aznap reggel megjött.Nem mondhattam le, tampont meg nem tudok használni, ezért vittem a bikinim, bugyit és egy hawaii mintás rövidnadrágot, hogy az lett felette..Szépen napozok, utolsó betét, ami nálam ki bír 4 órát, napozok szép nyugodtan, minden rendben volt, egy páran akik kérdezték miért nem fürdök elmondtam, viszont a fiúk orrára nem akartam kötni, ami nagy hiba volt, mert ketten megfogtak és úgy dobtak bele a vízbe...a betétem elázott,hazaúton meg átáztam...imádom az osztálytársaimat..:D
13l
Egyszer otthon haveromékkal medencéztünk,
10 nap volt még a menzeszem megjöveteléig, tehàt meg sem fordult a fejemben, hogy megjön. Egyszer megigazítottam a fürdőruha alsómat, és a kezem veres lett.... kicsit hangosan megszólaltam, hogy úristen. Na most mindenki rámnézett a medencében. Erre megszólalt valaki, hogy: mivel vágtad el az ujjadat ??- Valaki hozzon sebtapaszt.Beragasztottam az ujjamat és beszaladtam a házba :"D Megnyugodtam, hogy nem jöttek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!